otkazala još nastupa

TEŠKO ZDRAVSTVENO STANJE MUZIČKE DIVE: Selin Dion više ne ustaje iz kreveta! (FOTO)

Muzička diva zbog problema sa zdravljem izgubila je previše telesne mase, a više se, prema nekim izvorima, ne može ni kretati. Zbog svega toga mogla bi se na neko vrime povući iz sveta muzike.

Vip priča
13:11h Autor:
TEŠKO ZDRAVSTVENO STANJE MUZIČKE DIVE: Selin Dion više ne ustaje iz kreveta! (FOTO)
Selin Dion, Foto: Profimedia

Slavna kanadska pevačica, Selin Dion još je u oktorbu prošle godine zabrinula obožavatelje otkazavši najavljivane koncerte u Las Vegasu, a nedavno ih je pomerila još nekoliko. Razlog tome su zdravstveni problemi dive koja se bori s jakim i dugotrajnim grčevima u mišićima, a njena bliska prijateljica sada je javno progovorila o njenom zabrinjavajućem zdravstvenom stanju.

Pevačica, naime, više ne može ustati iz kreveta ni da se kreće zbog jakih i paralizirajućih bolova u nogama i stopalima - otkrio je izvor dodavši kako je Selin značajno smršala i da je veoma slaba zbog čega teško brine o svojoj deci, 11-godišnjim blizancima Ediju i Nelsonu.

RAZMIŠLJA DA SE POVUČE IZ SVETA MUZIKE

Ako joj se ne poboljša stanje, mogla bi da se povuče iz sveta muzike a na nekoliko meseci do godinu dana što bi joj moglo teško pasti - iako je okružena s poorodicom koja joj pruža najveću podršku - kaže isti izvor.

"Slomljeno mi je srce. Moj tim i ja radili smo na pripremama za nastupe poslednjih osam meseci i strašno me rastužuje što ih ne mogu održati ovog januara", podelila je bol koju oseća s vernim obožavateljima pevačica o čijem inspirativnom životu je snimljen film "Aline Valérie Lemercier" uoči otkazivanja turneje.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs