ANA NIKOL SMIT

NAJNESREĆNIJA PLAVUŠA KRILA JE TEŠKU BOLEST: Njegova smrt je pokrenula pakao, vrištala je od bola! (FOTO)

Godinama nakon smrti Ane Nikol Smit, postala je poznata tajna bolest s kojom se borila.

Vip priča
Autor:
NAJNESREĆNIJA PLAVUŠA KRILA JE TEŠKU BOLEST: Njegova smrt je pokrenula pakao, vrištala je od bola! (FOTO)
Ana Nikol Smit, Foto: Profimedia

Ana Nikol Smit nekada je smatrana najfatalnijom plavušom u Holivudu. Teško da je bilo skandaloznije starlete od nje od nje, a iako je bilo onih koji su je obožavali i smatrali je seks simbolom, bilo je mnogo više onih koji su joj se smejali, pa čak i žalili zbog njenog načina života i svega što je učinila.

Brak s 89-godišnjim tajkunom, izgladnjivanje svoje ćerke kako bi od nje napravila 'seksi bebu', a zatim testiranje šest muškaraca kako bi otkrili ko je otac njenog deteta, samo su deo onoga čega se mnogi od njih sećaju Ane Nikol Smit.

Lepotica, kojoj su predviđali bogatu filmsku karijeru, na kraju je bila poznata po divljim zabavama, golotinji i zloupotrebi droga i alkohola. Svoj život završila je pre 15 godina, šest meseci nakon smrti sina Danijela Vejna.

TREBALO JE DA JOJ BUDE SLAMKA SPASA, A PREPISALA JOJ JE SMRTONOSNU DOZU: Poslednji 36 sati života skandalozne plavuše!

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

Kako se tada pisalo, nije mogla da podnese tragičan kraj svog sina nakon kojeg je depresija izmakla kontroli. Navodno joj je terapeutkinja koja joj je pomgala prepisalaa smrtonosni koktel lekova, ali zbog toga se kasnije posumnjalo da je imala 'samo' depresiju.

Kako se tada pisalo, u njenom telu pronađeni su lekovi za lečenje još jedne bolesti, koju je Ana navodno svim silama krila od javnosti. Kako je pokazao toksikološki nalaz, osim nekoliko vrsta lekova pronađenih u njenom telu, tu su bili i lekovi protiv bolova, tablete za spavanje, ali i za lečenje lupusa.

Njen prijatelj Frenk Rodrigez pre nekog vremena je potvrdio da je istina da je bivša najfatalnija plavuša Holivusdska diva bolovala od ove autoimune bolesti.

'Nikad to nikome nisam rekao', otkrio je Frenk za Insajder. 'Zamolila me da se zakunem da niko nikada neće saznati njenu tajnu.'

Rodrigez je odlučio da progovori jer mu se nije svidelo da se Ana naziva 'zavisnicom' i 'narkomankom'.

DOK JE U RUKAMA DRŽALA BEBU, GLEDALA JE KAKO JOJ STARIJI SIN UMIRE: 6 muškaraca radilo DNK analizu da vide čije je dete!

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

'Borila se s vrlo teškom bolešću i mislim da ljudi moraju da znaju istinu', dodao je. Objasnio je da je Ani 1998. dijagnostifikovan lupus.

'Svrbelo bi je celo telo. Češala se do krvi, a onda je vrištala od bola', započeo je priču.

'Na kraju bi pila lekove, samo da bi mogla da spava danima... jednom me je odvukla u stranu i rekla mi šta uzima', rekao je.

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

Prema Lupus Research Organization, lupus je hronična autoimuna bolest kada se imunološki sistem okreće protiv sebe i napada zdrave stanice. Neki od najčešćih simptoma uključuju nesvesticu, bolne i natečene zglobove, neočekivanu groznicu, osip na koži i probleme s bubrezima.Trenutno ne postoji lek. Takođe, iz udruženja tvrde da ne čudi što veliki broj ljudi, posebno poznatih, krije da ima lupus iz straha da ih okolina neće prihvatiti.

'Ana je izgledala kao da ima strašnu zaraznu bolest', rekao je Fernandez, dodajući da je smrt njenog sina bila okidač za razvoj bolesti. Bol je bila nepodnošljiva i nije više mogla da izdrži."

'Bila je u paklenim bolovima – fizičkim i psihičkim, i samo je želela da spava', zaključio je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs