da li ste znali?

MILJENIK ŽENA ŠOKIRAO PRIZNANJEM DA JE GEJ: Sa ovim glumcem je u vezi od 2007. godine? (FOTO)

Glumac Ventvort Miler odbio je povratak u najavljenu šestu sezonu serije 'Bekstvo iz zatvora ' jer više ne želi da glumi heteroseksualne likove.

Vip priča
12:42h Autor:
MILJENIK ŽENA ŠOKIRAO PRIZNANJEM DA JE GEJ: Sa ovim glumcem je u vezi od 2007. godine? (FOTO)
Ventvort Miler, Foto: Profimedia

Kada je svet ugledala hit serija 'Bekstvo iz zatvora', krenula je i apsolutna histerija za glavnim glumcem, prelepim i harizmatičnim glumcem Ventvortom Milerom.

Onaj ko seriju nije gledao zbog napetih scena prepunih akcije, definitivno ju je gledao zbog neodoljivog glumca. O ljubavnom životuVentvorta Milera se ne zna mnogo, što ne čudi s obzirom na to da se pedesetogodišnji glumac deklarisao kao homoseksualac tek pre devet godina.

Zgodni je glumac razočarao brojne ženske obožavateljke 2013. godine kada je odbio poziv na Filmski festival u San Pitersburgu zato što nije odobravao stav ruske vlade prema homoseksualcima.

Ventvurd Miler
foto: Profimedia

'Kao homoseksualac, moram da odbijem ovaj poziv', napisao im je u pismu i time otkrio nešto što je godinama držao za sebe. Glumac je 2020. godine na svom Instagramu objavio kako se neće vraćati ulozi Majkla Skofilda u najavljenoj šestoj sezoni hit serije 'Bekstvo iz zatvora'.

'Završio sam s tom serijom. Zvanično. Jednostavno ne želim više da glumim heteroseksualne likove. Njihove priče su već toliko puta ispričane. Ako ste ljuti zato što ste se zaljubili u fiktivnog heteroseksualnog muškarca kojeg u stvarnom životu glumi homoseksualni čovek...to je vaša stvar. - V.M' napisao je glumac u obraćanju fanovima na Instagramu.

Mediji su spekulisali da je gej mnogo pre pre nego što je glumac to odlučio da podeli sa svetom te su ga povezivali s glumcem Kristoferom Kuzikom i fotografom Markom Lidelom.

Pretpostavlja se da je Miler sreću pronašao u zagrljaju glumca Luka Mekfarlena, s kojim se navodno viđa još od 2007. godine. Glumac koji pazi da privatni život sačuva od javnosti i medijskih uplitanja nikad nije hteo da komentariše medijske navode o svom ljubavnom životu.

Glumac Luk Mekfarlen izašao je iz ormara 2008. godine u intervjuu za kanadske novine 'The Globe and Mail'.

'Ne znam šta će se dogoditi profesionalno....to je ono čega se bojim, ali zapravo ne mogu biti zabrinut zbog onoga što će se možda dogoditi jer je to moja istina.' izjavila je zvezda ABC-ove serije "Braća i sestre".

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs