NIŠA SAVELJIĆ I DIJANA

SVE ŽENE NIŠE SAVELJIĆA: Sa bivšom se i danas druži, a pričalo se da muva ovu voditeljku!

Proslavljeni bivši crnogorski fudbaler Niša Saveljić oduvek je važio za velikog šarmera i zavodnika.

Vip priča
10:07h Autor:
SVE ŽENE NIŠE SAVELJIĆA: Sa bivšom se i danas druži, a pričalo se da muva ovu voditeljku!
Foto: Kurir/Dado Đilas

Vest da je Vlade Divac navodno prebio bivšeg fudbalera i nekadašnjeg prijatelja Nišu Saveljića (51) jer je slao poruke njegovoj ćerki Petri putem Instagrama kojoj se navodno nabacivao šokirala je javnost.

Niša Saveljić je oduvek važio za velikog zavodnika. Dok je devedesetih bio član jugoslovenske fudbalske reprezentacije žene su ludele za njim. Proslavljeni fudbaler iz braka sa bivšom suprugom Kotorankom Dijanom Dikom Saveljić, ima sina Nikolasa i ćerku Silvanu.

Niša i Dijana su i posle razvoda ostali u dobrim odnosima, a njihova deca su mnogo vezani za roditelje.

Nakon razvoda, Niša se vratio staroj slavi zavodnika, a mediji su ga dugo povezivali sa atraktivnom voditeljkom Nikolinom Pišek.

"Poznajemo se pola godine. Od svih frajera s kojima su me spajali u poslednje vreme, a bilo ih je pet, šest, Niša je najzgodniji”, rekla je svojevremeno Nikolina za Glossy.

Kada je postalo jasno da je njihov odnos samo trač, hrvatski mediji prenosili su da je Niša u vezi sa nekadašnjom manekenkom, a danas modnom dizajnerkom iz Zagreba Kristinom Bradač Radić.

Kada su njihovi novinari pozvali Kristinu za komentar ona nije želela ni da potvrdi ni da demantuje da je u vezi sa Saveljićem. Međutim, njoj bliske osobe govorile svojevremeno su da se njihova ljubav razvila iz dugogodišnjeg prijateljstva.

Kristina se kasnije udala za preduzetnika Miru Radića.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs