SNAJKA JE STARIJA OD SVEKRVE DVE GODINE

SVEKRVA VERICE RAKOČEVIČ OGLASILA SE PRVI PUT: Bila sam u šoku, nisam znala kako mužu da kažem za njihovu vezu!(FOTO)

Svekrva Verice Rakočević prvi put u javnosti o braku njenog sina i poznate kreatorke, od koje je mlađa dve godine...

Celebrities
Autor:
SVEKRVA VERICE RAKOČEVIČ OGLASILA SE PRVI PUT: Bila sam u šoku, nisam znala kako mužu da kažem za njihovu vezu!(FOTO)
Foto: Kurir / Vladimir Sporčić

Ona je potanko ispričala sve o tome kako joj je Veljko saopštio za vezu sa kreatorkom, ali i kako se slaže sa Vericom.

Modna kreatorka Verica Rakočević već dugi niz godina je u braku sa Veljkom Kuzmančevićem, a ono što njih uvek prati jeste priča o razlici u godinama i tome kako su njihove porodice prihvatile njihovu vezu. Nedavno je Verica otkrila da je Veljkova majka mlađa od nje dve godine, a sada je prvi put ona progovorila o tome kako je prihvatila snajku.

Veljkova majka Dušanka je ekonomista, radila je u SUP, a sada je u penziji. Kako kaže, bila je zatečena kada joj je sin saopštio sa kim je u vezi.

- Dolazim ja sa posla, Veljko se vratio sa Zlatibora bez stvari. Ja ga pitam "Veljko, gde su ti stvari", on kaže "Ja se vraćam ponovo za Beograd". Pitam ga zašto, a on kaže "Ja sam došao da ti kažem pre nego što se sazna i pre nego što novine počnu da pišu da sam ja u vezi sa Vericom. Ja sam tu zatečena. Naravno, pričali smo o tome, ja kažem, ako je to to što ti tražiš, da te neko razume, da ste se našli, da nekog voliš, onda u redu. Ako je nešto drugo, onda dobro razmisli. Ja sam spremna da novine pišu, da me na poslu pitaju, da me gledaju ulicom kad idem, a jesi ti spreman da će tebi da se dešava to i još mnogo gore? On je rekao da jeste, sutradan je otišao i ja tako je ta priča krenula - ispričala je Veljkova majka u emisiji "Dok anđeli spavaju", te otkrila kako nije znala na koji način da to kaže Lazaru, svom suprugu, a njegovom ocu:

OTAC MU JE REKAO DA NE TREBA NA SILU DA SE ŽENI DA BI IMAO DECU: Verica Rakočević o Veljkovim roditeljima!

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević foto: Kurir / Damir Dervišagić

- Lazar je bio na Zlatiboru, ja nisam sad znala kako to da mu kažem, on nije zdrav čovek da ja njemu takvu stvar saopštim tek tako. Međutim, on je osetio da imam šta da mu kažem. Ja sam mu rekla, on je odmah rekao "Pa šta ima, veze, to nije ništa". I jako je voleo Vericu. Uvek je stvarno bio prema njoj "Gde si snajo moja, šta radiš", često je znao da je zove, on je njih znao da zove kad se ne javljaju, da vidi šta rade. Verica je, svi znamo, ko je i šta je, a ja ne ulazim u njihov odnos, ne pitam, više nisam pitala od prvog puta, oni znaju. Kad su srećni, srećni su, kad nisu, ja ne znam i gotovo.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs