Strašno

DEČKO IVANE DUDIĆ OSTAO NEPOKRETAN NAKON NESREĆE NA RTNJU? Priča se da čeka operaciju u invalidskim kolicima

Romantični vikend na planini pretvorio se u noćnu moru

Šuška se
11:59h Autor:
DEČKO IVANE DUDIĆ OSTAO NEPOKRETAN NAKON NESREĆE NA RTNJU? Priča se da čeka operaciju u invalidskim kolicima
Foto: Kurir/Sonja Spasić

Romantičan izlet na planini završio se veoma teško za Ivanu Dudić i njenog dečka, koji je ostao nepokretan i čeka operaciju.

Izlet na planini Rtanj pre oko mesec dana prekinut je nesrećom kada se vozilo kvad kojim su se Ivana Dudić i njen momak uspinjali na planinu. Naime, u ovoj izletničkoj vožnji prošlog meseca došlo je do prevrtanja sportskog vozila, a Ivanin momak je zadobio takve povrede i ostao na takvom terenu da su morali da ga spasavaju vatrogasci.

Odmah po nezgodi, Ivana je dala izjavu koju su preneli mnogi mediji, kako se ništa strašno nije dogodilo i da je razlog njena nesmotrenost, ali da su oboje dobro.

Sada se, međutim, mogu pročitati drugačije vesti - Alo navodi da je Ivanin dečko Miloš Pandrc zbog ove nesreće ostao nepokretan.

Naime, kako sagovornik otkriva, par je odlučio da ode na odmor, koji se navodno pretvorio u pakao, kada je Miloš pao u podnožje planine nakon što se kvad kojim je Ivana upravljala prevrnuo. Uspaničena glumica je navodno satima dozivala pomoć, u spasavanje su bili uključeni i vatrogasci, a njen dečko je usled povreda završio u invalidskim kolicima.

"Želeli su da pobegnu od gradske buke, otišli su na Rtanj i tamo proveli neko vreme. Jedan dan odlučili su da se provozaju kvadom po planini. Tokom vožnje Ivana je izgubila kontrolu i prevrnuli su se. Miloš je pao u podnožje planine, gde je ostao da leži nepomičan", ispričao je sagovornik. Nakon nekoliko sati, uz pomoć vatrogasaca Miloša su izvukli i prevezli u bolnicu. Ona je zadobila manju povredu ramena, a on je i dalje nepokretan.

"Išao je na rehabilitaciju, dijagnostikovana mu je paraplegija, odnosno oduzetost obe noge, kao i ozbiljna povreda kičme. Trenutno mu se stanje popravlja, pola desne noge oseća, ali leva noga mu je još uvek u potpunosti oduzeta, zbog čega je u invalidskim kolicima i nosi pojas na kičmi", objasnio je izvor, koji ističe da se glumica ne odvaja od dečka tokom njegovog oporavka.

"Ivani je to jako teško palo, osećala je krivicu, ali nada se da će Miloš ubrzo stati na noge. Svaki dan mu dolazi u posetu, sedi satima s njim, donosi mu hranu. Uvek je nasmejana i pozitivna, i stvarno mu je velika podrška u ovim danima.

Miloš ima zakazanu operaciju, jedan od najboljih specijalista ortopedske hirurgije će mu operisati kičmu. Nadaju se da će nakon rehabilitacije uskoro stati na noge i vratiti se normalnom životu".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs