OTKRILA

ŠUŠKALO SE DA JE U LJUBAVI SA KOLEGOM, IVANA DUDIĆ SADA OTKRIVA ISTINU: Jako teško se zaljubljujem!

Popularna glumica progovorila o privatnom životu

Celebrities
09:40h Autor:
ŠUŠKALO SE DA JE U LJUBAVI SA KOLEGOM, IVANA DUDIĆ SADA OTKRIVA ISTINU: Jako teško se zaljubljujem!
Foto: Kurir/Sonja Spasić

Šarmantna glumica Ivana Dudić osvojila je publiku ulogama u serijama "Ubice mog oca", "Istine i laži", "Urgentni centar" i "Crveni mesec" i "Senke nad Balkanom".

Zahvaljujući prelepim plavim očima i maestalnoj glumi, njen lik je brzo upamćen.

Iako tvrdi da svoj privatni život ne krije od javnosti, lepa glumica do sada nije predstavljala nikoga kao svog izabranika. Prošlog leta dok je radila na snimanju serije "Jugoslovenka" šuškalo se da je uplovila u romansu sa kolegom Stefanom Radonjićem, ali se ispostavilo da samo blisko sarađuju poslovno.

Nagađanja su počela kada su se na premijeri prve epizode nove sezone serije "Senke nad Balkanom" pojavili zajedno, a prilikom fotografisanja se uhvatili za ruke i tako pozirali paparacima.

Ivana je sada otkrila da priželjkuje pravu ljubavnu priču i u svom životu:

"Priželjkujem da mi se pojavi neko ko će biti samo moj i ja samo njegova. Eto, toliko samo - kroz osmeh navodi Ivana.

Priznala je da trenutno ne mašta o sopstvenom venčanju, kao i da nema dečka i nije zaljubljena.

" Ja samo maštam da volim i da budem voljena. Venčanje, svadba, to je u redu, veselje. Ali ja bih ipak da se sa nekim volim. Moji roditelji su najbolji primer da postoji ljubav za ceo život i svi u mom okruženju. E sad da li je to zato što su se u neko drugo vreme udvarali, danas je mnogo teže, sve je mnogo na izvol'te, sve je brzo. Ja sam jednom simpatiju upoznala na aerodromu, on me je jurio tu i na kraju smo završili zajedno, to je jedna romantična komedija bila (smeh). Nisam trenutno zaljubljena, samo sam srećna. Jako se teško zaljubljujem, možda sam se jednom u životu ili dva puta zaljubila" rekla je u emisiji “Premijera vikend specijal”.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs