LEPI KAO LUTKE

BIVŠI FUDBALSKI AS JE FRAJER I PO, A TEK DA MU VIDITE DECU:Sin Niše Saveljića izgleda kao apolon,a ćerka je lutka!(FOTO)

Fudbalski as ponosan je na svoje naslednika, a ima i na šta!

Vip roditelji
21:10h Autor:
BIVŠI FUDBALSKI AS JE FRAJER I PO, A TEK DA MU VIDITE DECU:Sin Niše Saveljića izgleda kao apolon,a ćerka je lutka!(FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/Niša Saveljić

Fudbalski as Niša Saveljić decenijama važi za jednog od najpoželjnijih frajera sa ovih prostora. Igrao je za najbolje svetske klubove, bio odbrambeni igrač koji je sa lakoćom davao golove, a danas živi u Americi, gde se oprobava u trenerski vodama.

Iako je danas razveden od supruge, bivše plivačice, Nišini naslednici su deca za primer. Njegova deca nasledila su od njega i bivše supruge samo ono najlepše, pa su stasali u veoma atraktivnog mladića i devojku - vredne i uspešne mlade ljude!

Niša iz braka sa Kotorankom Dijanom, ima sina Nikolasa, koji studira na koledžu u Kaliforniji i profesionalno se bavi vaterpolom- i ćerku Silvanu.

Podsetimo, Niša je rođeni brat tragično preminulog člana benda Montenigers - Nebojše Saveljića, koji je život izgubio u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Proslavljeni fudbaler, koji se veoma retko poavljuje u medijima, ističe da su deca njegov najveći uspeh i da je ponosan na ono što su postigli i na to kakvi su ljudi postali.

Upravo njengov sin mnogima je posebno interesantan, jer je u pitaju mladić koji je veliki talenat kada je vaterpolo u pitanju.

Iako se bavio fudbalom pet godina, ljubav ka plivanju koji mu se bavila majka bila je presudna. I nije pogrešio u odabiru, jer ga čeka velika karijera, sudeći po dosadšanjim iuspesima. Pored talenta, Nišin sin Nikolas je prelep momak za kojim devojke uzdišu, a spekulisalo se nedavno da je mladi vaterpolista bio u vezi sa pevačicom Milicom Pavlović.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs