snežana i milan borjan

KADA JE ČUO ZA NJIHOVU VEZU, SNEŽANIN BRAT JE POBESNEO! LUPIO JE BORJANU ŠAMAR: Ljubavna priča jača od svega!

Golman i kapiten Crvene Zvezde koji je zatražio raskid ugovora već šest godina uživa u skladnom braku sa suprugom Snežanom

Ljubav i zavođenje
Autor:
KADA JE ČUO ZA NJIHOVU VEZU, SNEŽANIN BRAT JE POBESNEO! LUPIO JE BORJANU ŠAMAR: Ljubavna priča jača od svega!
Foto: ATAImages

Nekadašnja direktorka marketinja fudbalskog kluba "Partizan" Snežana Borjan navikla je na prozivke, pitanja, pa i mnoge uvrede, a sada je opet na udaru navijača zbog svog muža Milana, golmana Crvene zvezde.

Ni danas navijači ne ostavljaju na miru Snežanu Borjan, kad god se nešto značajno dogodi u Crvenoj zvezdi gde njen muž Milan igra kao golman.

Trenutno je u žiži interesovanja navodni sukob Borjana sa trenerom Dejanom Stankovićem, pa joj mnogi šalju poruke sa pitanjem gde će otići sad već legendarni igrač. Već im je odbrusila u svom stilu:

"Poslali ste mi hiljade i hiljade poruka da li Milan Borjan ide iz Zvezde i šta se dešavalo u svlačionici. Ja nisam adresa gde možete da dobijete te informacije. Za sve to imate upravu, Zvezdana Terzića i portparola, oni plasiraju sve informacije u medije, tako da kontaktirajte njih. Želim da uživam sa svojom porodicom u odmoru, a i znate da se ja ne mešam u karijeru svog supruga", poručila je ona putem Instagrama.

Navikla je na prozivke, pitanja, pa i mnoge uvrede jer, kako je jednom rekla, nikad se u istoriji sporta nije desilo da se ženi fudbalera skandira više nego igračima. "Nikoga u istoriji sporta nisu toliko vređali kao što su mene", kazala je Snežana.

Lepa plavuša je bila direktorka marketinga fudbalskog kluba Partizan pre nego što je postala žena slavnog igrača Crvene Zvezde. Već sama ta činjenica dovoljna je za zaplet kao na filmu, ali ljubav njih dvoje počela je još većom dramom!

"U našoj kući, Milan je bio omražena ličnost", priznala je Snežana svojevremeno.

Milan I snežana Borjan
foto: ATAImages

"Bio je čovek koji je sklonio mog brata sa gola u Radničkom iz Niša", a ovaj rivalitet je kasnije zaoštren još jednim konfliktom.

Kad su se Milan i Snežana zavoleli, nastao je opšti haos.

"Najteže je bilo priznati njenom bratu da smo zajedno. Kada sam mu rekao, deknuo mi je šamar, a onda smo popili po viski i sve je bilo okej. Pitao me je samo ’pa je l’ si ti normalan, ona je teška osoba, šta ćeš sa njom’, ja sam samo rekao da hoću da rizikujem", ispričao je Borjan u emisiji "Preživeli" na televiji K1.

Ljubav je krunisana brakom 2016. godine i rođenjem sinčića Filipa, a par je sebi izgradio ljubavno "gnezdo" na obodu grada.

"Imali smo mnogo problema u početku, jer su se mnogi mešali, ali držali smo se jedno drugog i dan danas držimo to naše carstvo", kazao je goman jednom prilikom za Story.

"Od prvog dana donosimo odluke zajedno, sve spolja nas ne interesuje i ne damo nikome da nam poremeti naš mir."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs