Dugo su bili u vezi

"UMEM ŽESTOKO DA SE ZALJUBIM": Dragana Mirković je već bila udata u tajnosti pre Tonija, njen bivši je NEODOLJIV FRAJER

Dragana Mirković je bila ludo zaljubljena pre svoj sadašnjeg supruga, ali tvrdi da najviše od svih njenih partnera voli Tonija.

Ljubav
07:53h Autor:
"UMEM ŽESTOKO DA SE ZALJUBIM": Dragana Mirković je već bila udata u tajnosti pre Tonija, njen bivši je NEODOLJIV FRAJER
Dragana Mirković je bila udata pre Tonija, Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Jedna od najvećih naših muzičkih zvezda Dragana Mirković već godinama je u skladnom braku sa biznismenom Tonijem Bijelićem, a pevaćica ne krije da je od prvog momenta luda za njim. Međutim, malo je poznato da je pre te veze bila udata, i to tajno.

– Tog trenutka, kada mi je pružio ruku da se upoznamo, ja sam osetila nešto neobično. Od siline emocija nisam ni čula njegovo ime. Mislila sam da ga nikada više u životu neću videti, ali se on potrudio da bude drugačije – opisala je Dragana prvi susrte sa Tonijem.

Kruna njihove ljubavi su ćerka Manuela i sin Marko, a godinama živi u raskošnom dvorcu nadomak Beča, mirnim porodičnim životom.

Dragana Mirković i Toni Bijelić
foto: Kurir/Dragan Kadić

Dragana ne krije da je u Toni ljubav njenog života, koji je u poslednje vreme drastično promenio izgled.

Flok diva je, pre nego što je upoznala Bijelića, bila u dugoj vezi sa Zoranom Bašanovićem, biznismenom i političarom koji je čak bio i njen menadžer. Ovaj dvojac je postigao neverovatne uspehe, a pored toga je i njihov odnos bio fenomenalan, te su se u tajnosti jednom prilikom i venčali.

Bašanović je u intervjuu 2010. godine opisao veoma simpatičnu situaciju iz dana njihove najveće ljubavi.

– Mnogo vremena smo tada boravili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička venčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gde ljudi sklapaju brak iz zezanja. Tako smo se Dragana i ja venčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi, ali to venčanje nije nigde zavedeno i ne važi. Ako je to bilo to neko tajno venčanje o kojem se pričalo, sad više nije – rekao je Bašanović.

Otkako su raskinuli, više nisu imali nikakav kontak, svako je krenuo svojim putem.

Dragana je svojevremno naglasila da je uvek imala duge veze, ali i da je najsrećnija što je upoznala Tonija, iako je mislila da će se za drugoga udati.

– Toni mi je bio četvrti momak. Ne mogu da lažem da sam imala desetoricu, kada nisam. Umem žestoko da se zaljubim, a da vremenom baš zavolim partnera. Poslednji momak kojeg sam imala pre Tonija nije bio osoba za brak, iako sam ja to mislila. To me je baš ražalostilo, ali kada pogledam sa ove distance, ne žalim. Presrećna sam što je Toni ušao u moj život. On je moja prava ljubav, sa njim mogu i na kraj sveta – istakla je Dragana pre nekoliko godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs