LJUBAVNA PRIČA

"KADA SAM JE PRVI PUT UGLEDAO, BILA JE STUDENTKINJA" Filmska ljubavna priča Slobe Mićalović i Vojina Ćetkovića

Ljubavna priča glumačkog para Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića je filmska. Danas uživaju u braku koji traje 14 godina.

Ljubav
12:23h Autor:
"KADA SAM JE PRVI PUT UGLEDAO, BILA JE STUDENTKINJA" Filmska ljubavna priča Slobe Mićalović i Vojina Ćetkovića
Ljubavna priča Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, Foto: Kurir/Nemanja Nikolić

Sloboda Mićalović svojom prirodnom lepotom privlači veliku pažnju gde god se pojavi. Otvoreno je pričala o estetskim korekcijama i botoksu, te istakla da zbog prirode svoj posla ne može da radi botoks.

Širok osmeh koji krasi njeno lice može biti jedan od dokaza da glumica nije pala pod uticaj botoksa. Glumica se često smeje, a kako i ne bi kad pored sebe ima muškarca koji joj predstavlja neizmernu podršku u svemu.

Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković
foto: Kurir / Dragana Udovičić

Pre nego što su stupili u ljubavnu vezu, Vojin Ćetković i Sloboda upoznali su se još na setu, poput drugih glumaca koji su se na taj način zavoleli. Inače, pre Slobode, Vojin je bio u braku sa voditeljkom Natašom Milovanović koja je nekada radila na trećem kanalu RTS-a.

"Vojina znam još od svoje 17. godine, kada smo zajedno snimali jedan studentski film. Beskrajno je duhovit i divan čovek. Sećam se da smo te 2008. na snimanju serije proveli i njegov poslednji momački dan, jer se narednog dana oženio. Uživali smo i sjajno se zabavili", rekla je Sloboda koja je Vojinu u početku bila prijateljica.

Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Na večnu ljubav zakleli su se 12. maja 2008. u „Crkvi Vasilija Ostroškog“ na Bežanijskoj kosi. Ona je imala 26 godina, a on deset više. Kumovi su im bili kolege i najbolji prijatelji, Nikola Đuričko i Nataša Ninković.

"Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo ‘Zonu Zamfirovu’, a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao neko ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao kao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio. Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smekšala", rekao je Vojin jednom prilikom.

Par je u srećnom braku već 14 godina, a razlika u godina u njihovom slučaju se ispostavila kao pun pogodak.

"Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. On je taj koji često smiruje neku situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, kamoli sa suprugom u braku. Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno", rekla je glumica jednom prilikom.

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović
foto: Kurir/Damir Dervišagić

Kao i svaki drugi brak i njihov je nailazio na prepreke i poteškoće, ali uprkos svemu ljubav je pobedila.

"Kada je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu dok svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, a u tome je ključno razumevanje supružnika. I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rešavamo ljubavlju", objasnila je Sloboda.

Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković
foto: Instagram Printscreen / Sloboda_micalovic_boba

Kruna njihovog braka su njihove ćerke, bliznakinje Vera i Mila, koje vaspitavaju na tradicionalan način.

"Nastojim da ih vaspitavam onako kako su Vojina njegovi roditelji i mene moji. Da li to umem i mogu, druga je stvar, ali jako to želim. Odrasla sam u maloj sredini, Vojin takođe, pa je samim tim mnogo toga drugačije. U malim mestima sve je “ušuškanije”, dok je u Beogradu daleko surovije, ali one su ovde rođene, ovo je njihov grad. Srećom, one su stamene devojčice. Videćemo šta im je život pripremio, a ja se nadam se će biti blag prema njima.", rekla je glumica.

"Ljudima je zabavno da posmatraju naš život. Štošta im je neshvatljivo, jer retko koji glumački par opstaje, ili uopšte dvoje ljudi iz javnog života. Stalno ste pod pritiskom, stalno vas neko posmatra, ocenjuje, priča o vama...", objasnila je Sloboda.

Skolnište od gradske buke i gužve pronašli su u Čortanovcima gde imaju prelepu vikendicu sa pogledom na Dunav.

1 / 9 Foto: Printscreen/instagram/sloboda mićalović
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs