SELENA GOMEZ PRVI PUT PROGOVORILA O BRAKU DŽASTINA BIBERA: "Neke stvari su jednostavno podle i odvratne"

Selena Gomez oglasila se nakon što su svi svetski mediji preneli da joj je Hejli preotela Džastina

Ljubav
14:48h Autor:
SELENA GOMEZ PRVI PUT PROGOVORILA O BRAKU DŽASTINA BIBERA: "Neke stvari su jednostavno podle i odvratne"
Oglasila se Selena Gomez, Foto: Printscreen Instagram - Selena Gomez

Pevačica Selena Gomez oglasila se dan nakon što je Hejli Biber demantovala da joj je “ukrala” Džastina Bibera.

Popularna glumica i pevačica indiretko je pričala o toj temi u prenosu uživo na TikToku, zagonetno govoreći o situaciji bez da ju je konkretno objasnila, piše "Dejli Mejl".

Selena Gomez, Džastin Biber
foto: Shutterstock

"Mislim da su neke od stvari, koje zapravo ni ne želim da znam, jer su jednostavno podle i odvratne", objasnila je i dodala da “nije pošteno da pričate o nekome na onaj način na koji su se obraćali njoj, odnosno maltretirali je i uznemiravali raznim izjavama."

"Želim da svi znate da je ovo veće od bilo čega drugog" , zaključila je 30-godišnja pevačica u prenosu uživo i svima se zahvalila na slušanju i poželela "prijatan ostatak dana".

Podsetimo, poslednjih nekoliko se dana naveliko se priča da se Džastin istovremeno viđao sa Selenom i Hejli, ali Džastinova supruga je odlučila da te tvrdnje demantuje.

"Kad smo Džastin i ja počeli da se viđamo, on nije bio u vezi. Nisam takva osoba da se petljam u nečiju vezu. Nikad to ne bih učinila. Nisu bili tada u vezi, ali naravno da postoji vrlo duga istorija između njih. Ipak, to nije moja veza", rekla je Biberova supruga Hejli i dodala da poštuje Selenu i da su razgovarale nakon njene udaje za Bibera.

Međutim, sve su češće spekulacije kako Džastin ima problema sa ovisnošću, te da zbog toga njegov brak sa Hejli strahovito trpi.

Fotografije Džastina i Hejli možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs