uživaju u romansi

"LJUBIM JE I OBOŽAVAM, IMAMO ŠMEKERSKI ODNOS": Rastko Janković priča o ljubavi sa voditeljkom kao PRAVI MUŠKARAC

Glumac Rastko Janković i voditeljka Marija Veljković, otkako su se zaljubili jedno u drugo, ne skidaju osmehe sa lica!

Ljubav
10:32h Autor:
"LJUBIM JE I OBOŽAVAM, IMAMO ŠMEKERSKI ODNOS": Rastko Janković priča o ljubavi sa voditeljkom kao PRAVI MUŠKARAC
Rastko Janković o velikoj ljubavi sa Marijom Veljković, Foto: Printscreen / mare.veljkovic

Ljubav Marije Veljković i Rastka Jankovića je prava ona iz osamdesetih, prema njihovom mišljenju! Ovaj poznati par, koji je skoro obelodanio da je u vezi, zaista uživa u u svojoj romansi, što se može videti i po zajedničkim fotografijama. Iako se dugo šuškalo da su zajedno, tek nedavno su to i potvrdili.

- Marija Veljković je moja devojka. Mi smo zajedno, sve je u redu. Ljubim je i obožavam i tu sam joj kao podrška. Mi imamo taj odnos iz osamdesetih, taj šmekerski odnos, šmekersko-džentlmensku varijantu. Mediji su ok, uvek će nešto da smisle - rekao je nedavno glumac Rastko Janković u jednoj emisiji.

Mnogi dele mišljenje da voditljeka blista otkako se ponovo zaljubila, a sa svojim novim partnerom je ovog leta bila i na prvom zajedničkom putovanju u Grčkoj.

1 / 5 Foto: ATAImages

Plavokosa lepotica je prošla kroz nimalo lak period prošle godine, kada se razvela od supruga Milana Milovanovića, nakon braka koji je trajao čitavu deceniju i u kojem su dobili dve ćerke i sina.

- Ne bih mnogo pričala o tome, samo bih navela da mi tek predstoji borba, tek slede rezovi, ali ja moram da imam snage za sve to. Nemojte da vam neko staje na senku, nemojte da stavljate druge ljude ispred sebe, u bilo kojoj sferi. Cenite sebe i to što jeste, svoje mišljenje i svoju posebnost, i ne verujte kada vam neko kaže da nešto ne možete i da niste sposobni za to. To vam priča osoba kojoj je to godinama govoreno - istakča je Marija posle razvoda.

Marija Veljković
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Posle kraha njene prve velike ljubavi odlučila je da se vrati u devojački stan sa decom i psom.

- Trebalo nam je vreme da bismo se organizovali. On je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom i kučetom preselila u svoj devojački, u kome nisam bila od 2009. godine. Nije lako, ali nastaviš život - zaključila je tada voditeljka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs