pogledajte

U JEKU SKANDALA KOJI TRESE SRBIJU: Pogledajte kako su Marija Veljković i njen bivši muž izgledali pre 15 godina! (FOTO)

U jeku skandala koji o navodnoj aferi Marije Veljković i Uroša Ćertića, pronašli smo jednu fotografiju iz vremena kada je ljubav voditeljke i njenog bivšeg supruga cvetala.

Celebrities
Autor:
U JEKU SKANDALA KOJI TRESE SRBIJU: Pogledajte kako su Marija Veljković i njen bivši muž izgledali pre 15 godina! (FOTO)
Foto: Antonio Ahel/ATA

Kao bomba odjeknula je vest da je voditeljka Marija Veljković imala aferu sa kaskaderom Urošom Ćertićem, zbog čega je navodno pukao njen brak sa arhitektom Milanom Milovanovićem sa kojima ima troje dece.

Kako je preneo svet, voditeljka je pola godine bila u tajnoj vezi sa kaskaderom, a nakon što su mediji preneli Marija je izjavila kako je šokirana pričom, dok se Uroš oglasio dva puta i optužio voditeljkinog supruga da je raskrinkao aferu.

Marija Veljković i Milan Milovanović su imali skladan brak koji je trajao 10 godina i iz kojeg su dobili troje dece- sina Đurađa i ćerke Nevu i Rosu.

Marija Veljković
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Kada je vest o razvodu odjeknula u medijima u leto 2021. godine, Marija se najpre nije oglašavala, a onda je u jednom intervjuu progovorila o razvodu.

- Ovo je godina kada mi se desio najveći uspon i najveći pad u životu. I to je isti događaj, sigurna sam da znate o čemu pričam. Ne bih mnogo pričala o tome, samo bih navela da mi tek predstoji borba, tek slede rezovi, ali ja moram da ima snage za sve to - bila je iskrena Marija, a onda je otkrila šta ju je navelo da se na ovaj korak odvaži.

- Nemojte da vam neko staje na senku, nemojte da stavljate druge ljude ispred sebe, u bilo kojoj sferi. Cenite sebe i to što jeste, svoje mišljenje i svoju posebnost, i ne verujte kada vam neko kaže da nešto ne možete i da niste sposobni za to- govorila je tada rekavši da treća osoba ne postoji.

- Ne mora da bude tako. Emotivno smo se udaljili i to je bio kraj. Kada ste s nekim jako dugo, a sve više osećate da nije kao pre, takve odluke se same nametnu - rekla je tada voditeljka.

Marija i Milan koji su sada u procesu razvoda, na ludi kamen su stali 2011. godine, a intimnoj ceremoniji venčanja u crkvi Ružica na Kalemegdanu prisustvovali su porodica i najbliži prijatelji, dok je svadbeno veselje upriličeno je u jednom beogradskom restoranu.

Marija je na Instagramu delila fotografije kako sa svog venčanja tako i iz porodične trenutke sa Milanom i decom, ali je u međuvremenu obrisala s Instagrama fotografiju sa svadbe.

Ali, na njenom profilu se može naći jedna slika koju je voditeljka objavila na godišnjicu braka, a u pitanju je kolaž od dve slike. Jedna je nastala 2007.. godine kada su se zabavljali, a druga deset godina kasnije.

– Obično kada dođe godišnjica nečega, sumiramo sta smo uradili…. A evo šta mi imamo: Đurađa- princa i viteza, Rosu- ratobornu balerinu i Nevu- tačkicu i brzu mrvicu. Delili smo ljubav i radost i tugu… Još kada bih dobila psa za koju godinu..- napisala je Marija tada.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs