POSLE UDAJE ZA BOGATOG BIZNISMENA PREKO NOĆI JE NESTALA: Bila je najlepše televizijsko lice a ovako danas živi i izgleda

Harizmatična voditeljka Branka Nevistić trenutno je jedna od najbogatijih žena u Srbiji i više se ne bavi starim poslom.

Celebrities
Autor:
POSLE UDAJE ZA BOGATOG BIZNISMENA PREKO NOĆI JE NESTALA: Bila je najlepše televizijsko lice a ovako danas živi i izgleda
Gde je danas voditeljka Branka Nevistić ?, Foto: printscreen/instagram/corallo_verde

Branka Nevistić svojevremeno je bila jedno od najpopularnijih i najlepših televizijskih lica. Šarmantna, graciozna, elegantna, harizmatična, to su samo neki od komplimenata koji su se vezivali za ovu poznatu voditeljku.

Karijeru je počela 1995. godine na BK televiziji, potom je nastavila na Javnom servisu gde je vodila „Dnevnik“, a sećamo se i rado gledanog kviza „Piramida“ u produkciji „Adrenalin“.

Bila je jedno od najlepših tv lica, a onda je preko noći nestala iz javnosti. Karijeru voditeljke ostavila je iza sebe i udala se za bogatog biznismena Branislava Grujića.

1 / 13 Foto: Printscreen Instagram / corallo_verde

Iz veze sa bivšim košarkašem Momčilom Lavrnićem, danas mužem pevačice Ane Stanić, Branka ima sina Luku. Visinu je nasledio od oca a lepotu od majke, obzirom da ne voli da se eksponira, ponekad možemo ga vidimo kod Branke na Instagramu.

Na toj društvenoj mreži ona uglavnom objavljuje fotografije sa putovanja, a poslednjih godina bilo ih je mnogo, i to po svim krajevima sveta. Lepa Branka se već godinama ne bavi voditeljskim poslom a ne sumnjamo da mnogima nedostaje. Nestala je sa malih ekrana otkako se 2014. godine udala za biznismena Branislava Grujića.

Njemu je to bio treći brak, očigledno i treća sreća, dok je ona u svojim četrdesetim prvi put stala pred oltar. Venčanje iz bajke upriličeno je u Veneciji. Brankin suprug je uspešan poslovni čovek, predsednik jedne građevinske kompanije sa sedištem u Ženevi. Iz prethodnog braka takođe ima sina.

Na društvenoj mreži Instagram redovno kače zajedničke fotografije i sudeći po tome izgledaju srećno i zaljubljeno kao i prvog dana što je danas zaista retkost.

Branka se posvetila porodičnom životu i sa porodicom živi u jednom elitnom naselju u Beogradu.

Branka uživa u svakom trenutku i lako je zaključiti da joj nekadašnji posao ne nedostaje. Jedna od najomiljenijih srpskih voditeljki sada ima 52 godine, a mnogi kažu da izgleda bolje nego ikad. Sreća, ljubav, ispunjen život su izgleda tajna njene lepote, prenosi Hello.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs