OVA VODITELJKA JE ROĐENA SESTRA STEFANA BUZUROVIĆA: Gledate je na malim ekranima ali malo ko je znao da su u srodstvu

Lepotica širokog osmeha je rođena sestra našeg poznatog voditelja a njih dvoje korsite svaki slobodan trenutak da provedu zajedno u dobrom društvu.

Celebrities
Autor:
OVA VODITELJKA JE ROĐENA SESTRA STEFANA BUZUROVIĆA: Gledate je na malim ekranima ali malo ko je znao da su u srodstvu
Ova lepotica je sestra poznatog voditelja., Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Voditelj Stefan Buzurović je u izuzetno skladnom braku sa Danijelom Buzurović. Oboje su često u centru medijske pažnje jer se i sami bave javnim poslom.

Njih dvoje imaju dvoje dece a brak im ne prate nikakvi skandali. Međutim u porodici Buzurović ima još jedan član koji je dobro poznato lice. Radi se o dami koja se takođe bavi javnim poslom a to je Stefanova rođena sestra Marta. Naime ona je još pre par godina uplovila u voditeljske vode.

Savršenim stajlingom oduševila je prisutne na premijeri filma "3211" o životu Stefana Đurića Raste.

Marta Lović
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Karijeru je započela pomoću Youtube kanala koji je otvorila zajedno sa drugaricom pod nazivom "Uvrnuti Šotovi" a bio je posvećen ženskim temama. Nakon popularnosti koju je stekla tim klipovima oprobala se i kao voditeljka jedne tv emisije.

Mnogi su Martu upamtili zbog njenih prelepih crta lica, a za veoma kratko vreme osvojila je i fanove na društvenim mrežama.

Karakteriše je vedar duh i širok osmeh, uvek deluje raspoloženo i širi pozitivnu energiju gde god da se pojavi. Takođe, Marta je veoma atraktivnog fizičkog izgleda a svoju sreću je ova lepotica pronašla pored supruga Lazara Lovića.

Marta Lović
foto: Milan Maricic/ATAImages

Stefan retko kada o sestri govori u javnosti, ali ako je suditi prema njihovim zajedničkim fotografijama, odlično se slažu i trude da svaki slobodan trenutak provedu zajedno, uživanja i smeha kod njih nikada ne manjka, prenosi Espreso.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs