i dalje pleni osmehom!

LEPA ROSA IZ "MONTEVIDEA" SAMOHRANA MAJKA: Njen bivši muž osvojio srce i ove poznate dame, koja mu je posvetila pesmu!

Uloga Rose je proslavila! Svi su tada bili očarani njenom lepotom!

Vip priča
09:25h Autor:
LEPA ROSA IZ "MONTEVIDEA" SAMOHRANA MAJKA: Njen bivši muž osvojio srce i ove poznate dame, koja mu je posvetila pesmu!
Foto: Printscreen Youtube / RTS Program za dijasporu - Zvanični kanal

Naime, glumicu Daninu Jevtić je filma Dragana Bjelogrlića "Montevide, Bog te video!" vinuo među zvezde!

- Vrištala sam od sreće deset minuta kad mi je Bjela javio da sam dobila ulogu u "Montevideu". Bila sam presrećna što sam deo te ekipe i danas osećam ponos zbog toga - rekla je Danina u jednom intervjuu.

Ova crnokosa lepotica svoju glumačku karijeru započela je u seriji "Pare ili život". A posle ostvarenog neverovatnog uspeha u Bjelogrlićevom filmu, odlučuje da se 2013. godine povuče uz glumačkog života, jer je želela da se posveti porodici, ali i da se ostvari u ulozi majke. Iste godine se udala za menadžera i biznismena Aleksandra Kukanjca, a ubrzo su dobili sina Maksima.

Kad je beba imala osam meseci, bračni par je spakovao kofere i odselio se u Australiju. Međutim, taj brak nije potrajao, okončan je posle godinu dana od venčanja u Sidneju.

Razvod je za ovu zanosnu lepoticu bio veoma stersan period, a od tog momena se potpuno posvetila svom sinu. Kao samohrana majka, ističe da joj veoma znači pomoć njenih roditelja.

- Mislim da je vreme da se vratim poslu u punom sjaju, samo da se dogode prave uloge. Verujem i da hoće, jer se kod mene sve dešava spontano i baš kad treba. Bar je tako do sada bilo - optimistično priča Danina.

Trenutno ovu glumcicu gledamo u seriji "Igra sudbine".

Momka "delila" sa pevačicom Aleksandom Radović

Veorvali ili ne, Daninin bivši muž posato je poznat javnosti, kada je stupio u vezu sa Aleksandrom Radovič! Njih dvoje su bili zajedno na samom početku njene pevačke karijere, a priča se da je upravo on bio njena najveća ljubav.

Navodno, pevačica mu je posvetila nekoliko njenih pesama, jer im je ljubav bila velika i iskrena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs