VOLI SVOJE BORE

"NE JEDU MESO, VEGANI SU, A NOSE LUJ VITON KOJI SIGURNO NIJE OD KUPUSA": Sloboda prvi put bez dlake na jeziku o botoksu

Da li Sloboda Mićalović ima botoks interesuje mnoge, a glumice je otkrila šta je sve presudno za njen mladolik izgled!

Nega
19:49h Autor:
"NE JEDU MESO, VEGANI SU, A NOSE LUJ VITON KOJI SIGURNO NIJE OD KUPUSA": Sloboda prvi put bez dlake na jeziku o botoksu
Da li Sloboda Mićalović ima botoks?, Foto: Printscreen Instagram / sloboda_micalovic_boba

Sloboda Mićalović (41) važi za jednu od najlepših glumica na našoj javnoj sceni. A iako je zagazila u petu deceniju, izgleda daleko mlađe, te su godine za nju samo broj. Međutim, ova prirodna lepotica nije mladolika tek tako, već redovno neguje kako svoje lice, tako i telo.

Boba naglaša da se nije podvrgla nijednoj estetskoj operaciji, ali smatra da svaka žena treba da vodi računa o svom izgledu i da redovno ide kod kozmetičara, kao i da se neguje svaki dan kod kuće. Sa druge strane, upozorava, posebno mlade devojke, da ne podležu užasnim trendovima lepote.

- Ja ne mogu zbog posla da imam botoks. Ne mislim da je botoks tragedija, ali da se koristi umereno, a ne da se pređe ona granica kada se izderfomišete. Ali ozbiljan tim ljudi radi oko mene, od kozmetičara do neke te, što je sad moderno, dubinske hidratacije i svega, ja prosto moram zbog posla. A drugo ja volim da budem negovana, nemam potrebu da budem mlađa nego što jesam i ja volim svoje bore, ali da budem negovana - u to baš polažem dosta", rekla je u Sloboda u jednoj emisji.

Iako je već odavno dobila titutlu "najlepše prirodne glumice", Sloboda otkriva da joj ovo priznanje laska, ali i zbunjuje.

"Prija mi, ali me malo i zbunjuje, ima dosta mojih koleginica koje su jako, jako lepe i prirodne i negovane. Tako da ja ne mislim za sebe da sam najlepša i najprirodnija, ali naravno da mi laska, naravno da mi prija da sve to čujem, lagala bih kad bih rekla da je drugačije - kaže glumica.

I dodajte da brojne njene koleginice nisu podlegle "novim estetskim trenodvima".

- Moje koleginice nisu podlegle u toj meri tom trendu napumpavanja obraza i deformisanja lica, jer nekako nam se život sveo na to da preživimo život. Šaka vitamina, šaka ovoga, šaka onoga, pazi šta jedeš, stavi ovo, stavi ono. Mislim da gubimo smisao, a to je tužno - rekla je dramska umetnica.

Istakla je da se u četrdesetim godinama oseća stabilno i zadovoljno.

- Četrdesete godine su mi donele to da sam dobro u glavi, da sam stabilna. Sve što sam želela se, Bogu hvala, ostvarilo i desilo. Da li je moglo da bude bolje to ću ja videti na kraju, kad podvučem crtu, ali za sada je moj život dobar, ja se dobro osećam, ništa pretenciozno.

Sloboda posebno podvlači da odmalena zastupa isti stav o tome da sreća dolazi iznutra, a da skupa garderoba i novac ne mogu nikako da kupe iskren osmeh, onaj koji dolazi iz srca.

- Ja sam uvek bila od onih osoba koje smatraju da treba živeti skromno, ja se ne osećam bolje ako imam dobar sat ili fantastične cipele. Volim dobar nakit, volim dobar sat, ali mogu da živim bez toga. Mislim da moj karakter i ta stabilnost dolazi iznutra, a ne iz toga šta smo spolja stavili na sebe. Ili neko komentariše 'ne jedem meso, ja sam vegan', a onda nosi 'Luj Viton' koja sigurno nije od kupusa. Ne razumem - zaključila je prelepa Sloboda Mićalović.

Pogledajte u galeriji prelepa izdanja ove glumice:

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs