EVO KAKO IZGLEDA MAJKA SLOBODE MIĆALOVIĆ SADA: Velika podrška, oslonac i ljubav SLAVNE glumice

Ako ste se pitali na koga su tako sestre Mićalović prijatne i divne, pogledajte njihovu majku.

Vip roditelji
14:10h Autor:
EVO KAKO IZGLEDA MAJKA SLOBODE MIĆALOVIĆ SADA: Velika podrška, oslonac i ljubav SLAVNE glumice
Foto: Antonio Ahel/ATA

Za sestre Mićalović, Slobodu i Draganu, nije strano bavljenje glumom. One pripadaju porodici koja već ima svoje korene u glumi i koja se ističe po talentu u ovoj umetnosti.

Njihov otac, Dragan Mićalović, bio je takođe glumac i velika inspiracija Slobodi i njenoj sestri Dragani, a verujemo da takav veliki talenat za glumu dolazi upravo preko oca.

Dragan Mićalović je preminuo pre skoro sedam godina, no, njegove voljene ćerke na koje može biti ponosan uvek, održavaju sećanje na njega kroz neke uspomene koje povremeno objave na društvenim mrežama.

Dragan Mićalović bio je u braku sa Milicom, majkom Slobode i Dragane, o kojoj se ne zna mnogo, ali uz fotografije koje glumice objavljuju, dobijemo uvid u njihov život.

Tako je na Instagram profilu Slobode, objavljena fotografija sa venčanja njihovih roditelja.

Na crno-beloj fotografije se vide Dragan i Milica, kako se srećni drže za ruke, zbog prave ljubavi koja će biti ozvaničena i brakom.

,,Te godine, ovog datuma… Ona je zauvek tvoja… Ti si zauvek njen…”, stajalo je u opisu fotografije, objavljene za Instagram priče.

Objavljena fotografija, daje nam uvid u ljubav i deo života porodice Mićalović, a tako možemo i videti da je od majke nasleđena lepota.

Mirjana Mićalović, najstarija sestra koja se retko pojavljuje u javnosti i koja je krenula drugačijim stopama u odnosu na svoje mlađe sestre Slobodu i Draganu. Ona ima ,,dve devojčice", dok je Dragana kazala da u njihovoj kući ima ,,tri ćerke", da ima ,,četiri sestričine", i da u porodici nema ,,nijednog dečaka".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs