NATAŠa MILOVANOVIĆ

PRVA ŽENA VOJINA ĆETKOVIĆA JE SUŠTA SUPROTNOST SLOBODI: Danas živi daleko od Srbije i bavi se neočekivanim zanimanjem

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović su jedan od najpopularnijih i najlepših glumačkih parova, a sećate li se glumčeve prve supruge, nekadašnje voditeljke

Ljubav
12:41h Autor:
PRVA ŽENA VOJINA ĆETKOVIĆA JE SUŠTA SUPROTNOST SLOBODI: Danas živi daleko od Srbije i bavi se neočekivanim zanimanjem
Foto: Kurir/Nemanja Nikolić

Srpski glumački par Vojin Ćetković (50) i Sloboda Mićalović (40) uspešno plove bračnim vodama već 14 godina. Ponosni su roditelji bliznakinja Mile i Vere, a svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti.

Oni danas slove za jedan od najlepših parova na javnoj sceni, ali malo ko zna da je Vojin pre nego što je upoznao svoju sadašnju suprugu i koleginicu, bio oženjen još jednom lepoticom.

Naime, Vojin je davne 2001. stao na ludi kamen sa voditeljkom nekadašnjeg Trećeg kanala Natašom Milovanović, koja je u to vreme vodila autorsku emisiju "Vodiću te, samo reci gde".

Međutim, njihova ljubav nije potrajala.

Spekulisalo se jedno vreme da je razlog tome Sloboda Mićalović, međutim nakon jedne Vojinove izjave stekao se potpuno drugačiji utisak.

Glumac je u popularnoj TV emisiji svojevremeno rekao da nikada sebe nije mogao da vidi u inostranstvu, da svom kumu Nikoli Đuričku čestita na hrabrosti da ode u Ameriku s porodicom, te da se on, najverovatnije iz lenjosti i odsustva hrabrosti i drugih razloga, na taj korak nikada nije, niti bi se odlučio. Nataša, s druge strane, oduvek je imala planove za život preko grane, te se pretpostavlja da su različita mišljenja po tom pitanju zapravo bila njihov kamen spoticanja.

Nakon rauvoda Nataša je spakovala kofere i preselila se u Pariz.

U gradu svetlosti i danas živi, a malo ko zna da tamo radi u Kulturnom centru Srbije Ambasade Srbije.

U Srbiju povremeno dolazi kod prijateljica i nekadašnjih koleginica sa Trećeg Kanala Marije Kilibarde i Irine Vukotić i pevačice Aleksandre Radović.

Da se jedan deo ekipe okupio trenutno u Parizu, videli smo na Instagramu kod pevačice.

Prijateljice uživaju u čarima leta i ne skidaju osmehe sa lica. Mi možemo konstatovati da Nataša i danas izgleda sjajno i da je zgodna i lepa žena.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs