sećate li se milice marković?

NAKON 10 GODINA BRAKA, OGNJEN AMIDŽIĆ SE RAZVEO OD DANIJELE: Pre nje bio oženjen lepoticom koja je njega zaprosila

Voditelj Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska okončali su svoj brak koji je trajao deceniju. Ali pre nego što je upoznao bivšu manekenku, Ognjen je blistao pored jedne koleginice, koja nije uživala u pažnji medija.

Ljubav
09:46h Autor:
NAKON 10 GODINA BRAKA, OGNJEN AMIDŽIĆ SE RAZVEO OD DANIJELE: Pre nje bio oženjen lepoticom koja je njega zaprosila
Kako izgleda prva žena Ognjena Amidžića?, Foto: ATAImages

Vest da se razvode Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska nakon 10 godina braka šokirala je Srbiju. Odluku da se raziđu naveli su u zajedničkom saopštenju, kao i da dalje izjave neće davati.

Popularni voditelj i bivša manekenka imaju sina Matiju, a godinama su važili za jedan od najskladinijih parova na javnoj sceni. Međutim, malo ko zna da je pre Danijele, voditelj voleo još jednu lepoticu.

Naime, u pitanju je bivša voditeljka informative redakcije Pinka Milica Marković, koju je Ognjen upoznao na radnom mestu.

Milica Marković
foto: Kurir/Zorana Jevtić

Među kolegama dogodila se ljubav, a kako je tada priznao Ognjen, više puta je pokušao da veri svoju izabranicu, ali je na kraju ipak ona zaprosila njega.

Venčali su se 24. juna 2006. godine u manastiru Kaona kod Šapca, a nekoliko dana kasnije u Beogradu su proslavili svoju sreću u jednom restoranu sa čak tri stotine zvanica.

- Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo – govorila je svojvremeno prelepa Milica.

Međutim, nakon četiri godine braka, jedan od najskladnijih parova tada iznenadio je javnost zvaničnim saopštenjem da se razilaze, a kao razlog su naveli da se ljubav ugasila.

Svako je nastavio svojim putem, a tada su izjavili da će zauvek ostati prijatelji.

Milica se u međuvremenu povukla sa tv ekrana i javnosti i prešla je u PR sektor 2008. godine. Od tada se retko pojavljuje u medijima, a danas je uspešna poslovna žena koja radi kao PR u jednom marketinškoj agenciji.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs