"RAZVOD JE SMRT DO UMIRANJA, HVALA BOGU PA SAM IMALA IZBOR": Danijela prvi put o tome ZAŠTO SE RAZVELA od Amidžića

Gostujući u "Realnoj priči", Danijela Dimitrovski je prvi put pričala o razvodu od Ognjena Amidžića

Ljubav
Autor:
"RAZVOD JE SMRT DO UMIRANJA, HVALA BOGU PA SAM IMALA IZBOR": Danijela prvi put o tome ZAŠTO SE RAZVELA od Amidžića
Danijela Dimitrovska, Foto: Printscreen/youtube/kurir

Vest da su se Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska razveli iznenadila je mnoge. Ovo je prvi put da je Danijela ispričala zašto se razvela i kako je ceo proces izgledao:

"Razvod je smrt do umiranja. Boli. Dok ne prođe. Ali je to pravo na izbor. Hvala bogu da možemo da biramo kada i s kim ćemo da stupimo u brak. Ali i kada je vreme da se iz toga izađe, a da ostanete u dobrim odnosima.

Ja sam neko ko potiče iz patrijahalne porodice. Moji roditelji su 37 godina u braku i koji i dan danas daju jedan veoma lep brak. Ali moj razvod je bila odluka koja se dugo krčkala i za nju mi je trebalo dugo vremena, ali kada sam je donela bila sam sigurna.

Moj bivši partner i ja samo u korektnim odnosima, zbog našeg deteta. Mi i dalje komuniciramo, i bitno mi je da dete zna ko čini njegovu porodicu.

Danijela Dimitrovska
foto: Printscreen/youtube/kurir

Mnogo je teško kada takvu jednu stvar moraš i javnosti da saopštiš, ali to je život i te stvari nas uče nekim drugim lekcijama.

Hvala bogu svi smo živi i zdravi i uvek ponavljam, bolje kvalitetan razvod nego loš brak.

Ja sam vaspitana da imam izbor. Verujem da ima mnogo žena koje su sada u situaciji da bi volele da mogu da izaberu razvod. Ja sam tu da im kažem da sigurno imaju izbora, da pričate sa bliskim ljudima, da je sigurno tu neko iz vašeg okruženja ko će vam pomoći u nekom momentu. Svaka od nas ima izbor."

Na pitanje novinarke da li je srećna sada Danijela kaže:"Ja - presrećna!"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs