"KAD JE NJU PREVARIO, ŠTA DRUGE DA OČEKUJU" Način na koji je MEGAN FOKS raskinula veridbu je HIT! Žene, gledajte i učite

Spekulacije da je Megan Foks raskinula veridbu postaju sve glasnije, a način na koji je to nagovestila mnoge je iznenadio.

Ljubav
13:53h Autor:
"KAD JE NJU PREVARIO, ŠTA DRUGE DA OČEKUJU" Način na koji je MEGAN FOKS raskinula veridbu je HIT! Žene, gledajte i učite
Kako je Megan Fox raskinula veridbu, Foto: Shotgetter / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna glumica, Megan Foks iznenadila je javnost nakon niza objava društvenim mrežama, na osnovu kojih možemo zaključiti da je raskinula veridbu sa Mašinom Ganom Kelijem.

Naime, pre nego što je obrisala nalog na Instagramu, odgovorila je na komentar obožavatelja koji je napisao kako ju je pevač prevario sa zajedničkom prijateljicom, gitaristkinjom Sofi Lojd, koja svira u Kelijevom bendu.

Zanimljivo je da se par na jednom događaju u Arizoni pojavio zajadno, te ništa nije ukazivalo na to da među njima postoji neki problem.

Međutim, nekoliko sati kasnije Megan je izbrisala sve njihove zajedničke slike s Instagrama, a potom i nalog. Javnost je dodatno zbunila činjenica da na Mašinovom nalogu još uvek postoje njihove zajedničke fotografije.

Megan Foks
foto: Sub-Zero / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica je napravila pravu pometnju kad je u objavi na Instagramu napisala :"Može da se oseti nepoštovanje/u tvom je dahu", dok su se iza nje nazirali stihovi sa Bijonsinog albuma "Lemonade" koji je usmeren upravo na prevaru Džej Zija - "Moli se da me uhvatiš".

Megan Foks i Mašin Gan Keli
Megan Foks i Mašin Gan Kelifoto: Profimedia

Na karuselu su se našle i fotografije spaljenih pisama i Mašinovih stvari, a onda je Megan uradila nezamislivo - zapratila je najgoreg neprijatelja bivšeg dečka, Eminema.

Naime, poznato je da su Eminem i Mašin Gan Keli na ratnoj nozi godinama, još od kako je mladi muzičar sebe proglasio najvećim reperom svih vremena i potkačio i reperovu ćerku. Zato je i iznenađenje kada se saznalo da prati samo troje ljudi među kojima su Timoti Šalame, Hari Stajls i naravno... Eminem.

1 / 8 Foto: Profimedia

Bilo kako bilo, nije poznato šta se tačno odigralo, ali su mnogi komentarisali da "ako je varao Megan, koja izgleda onako, šta onda mogu da očekuju druge devojke".

Megan i Mašin od samog početka veze bili su interesantni javnosti, zbog specifičnog imidža kojeg su negovali. Inače, Megan je od Mašina starija 4 godine, dok se razlika nije primećivala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs