"KAO ŽIVA VATRA": Glumica nikad bolje nije izgledala dok je zanosno koračala u NAJIZAZOVNIJOJ haljni do sada

Megan Foks je privuka svu pažnju publike i fotoreportera dok je na crvenom tepihu pozirala pored verenika Mašin Gan Kelija

Galerije
Autor:
1 / 5 Foto: Profimedia

Megan Foks se u pratnji svog verenika Mašin Gan Kelija pojavila na prestižnom događaju Time100 Next Gala u Njujorku i niko nije mogao da skine pogled sa njih.

Savršenstvo je reč kojom se može opisati njihov izgled. Obožavaoci Megan Foks su na društvenim mrežama napisali kako je glumica izgledala kao "živa vatra" dok je koračala pored svog verenika.

Ona je svoju inače crnu kosu ofarbala u vatreno crvenu boju, dok je na sebi imala neobičnu haljinu u narandžasto-crvenoj boji koja je donosila efekat vatre koja plamti.

Pored nje je koračao Mašin Gan Keli koji je na sebi imao crne pantalone i providni korzet ispod kojeg se jasno videlo njegovo istetovirano telo.

Pričalo se kako je Megan pre par nedelja imala rekonstrukciju grudi kako bi još više ulepšala svoje telo, te je zbog toga nije bilo neko vreme na crvenom tepihu. Ali sada se Megan postarala da njeno pojavljivanje bude primećeno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs