"O MOJ BOŽE, ZABORAVILA SAM DA IH IMAM" Problematična glumica sve zaprepastila odgovorom na račun dece iz prvog braka

Megan Foks ošto je na Instagramu odgovorila na kritike da ne vodi računa o svojoj deci i da ih je zapostavila

Celebrities
22:17h Autor:
"O MOJ BOŽE, ZABORAVILA SAM DA IH IMAM" Problematična glumica sve zaprepastila odgovorom na račun dece iz prvog braka
Glumicu optužili da ne brine o deci, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Megan Foks iz braka sa glumcem Brajanom Ostinom Grinom ima tri sina. Iako je uvek isticala kako su joj deca na prvom mestu, našla se na meti kritika da nije dobra majka i da zanemaruje dečake.

Naime, nedavno je 36-godišnja glumica je objavila seriju selfija na Instagramu. Iako je većina komentara bila pozitivna, jedan obožavalac je napisao: "Gde su ti deca?"

Glumica je očigledno bila revoltirana ovim pitanjem, pa je ostavila sarkastičan odgovor: "Čekaj, čekaj, čekaj. Imam decu?!? O moj Bože, znala sam da sam nešto zaboravila! Brzo, neka neko pozove sobara u hotelu Beverli Hils. To je poslednje mesto na kojem se sećam da sam ih videla. Možda ih je neko pretvorio u izgubljeno i nađeno."

Megan Foks oštro je odgovorila na komentar o deci
Megan Foks oštro je odgovorila na komentar o deci foto: Printscreen/Insagram/meganfox

Podsetimo, Megan iz prvog braka ima tri sina Nou (10), Bodija (8) i Džornija (6), a nakon razvoda par je dobio zajedničko starateljstvo.

Još od ranije je poznato da Megan ima neobičan način vaspitavanja svoje dece, te da je prilično otvorenog i liberalnog stava prema njihovim odlukama uprkos tome što su još uvek mališani.

Tako je pre dve godine javno priznala da najstarijeg Nou podstiče da nosi haljine, ukoliko to on sam želi. Čini se da su i mlađi sinovi krenuli tim stopama. Reakcije javnosti su burne, a većini je neverovatno da su baš sva tri dečaka rešili da se identifikuju kao devojčice.

Megan Foks podstiče sinove da nose haljine
Megan Foks podstiče sinove da nose haljinefoto: erma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Odabir odeće svog sina, kaže, vidi kao način izražavanja. Glumica je dodala da je pročitala mnogo knjiga o rodnom identitetu, uključujući knjige koje su napisale transrodne osobe.

„Imam dete koje pati. Jako sam zabrinuta zbog toga, volela bih da čovečanstvo ne bude takvo. Čak i kada je imao samo dve godine, više je voleo haljine nego pantalone“, rekla je Megan Foks za Glamour UK o svom sinu.

Megan Foks izaziva oprečne komentare i na račun svog izgleda
Megan Foks izaziva oprečne komentare i na račun svog izgledafoto: Profimedia

S druge strane puno je i onih koji tvrde da je divno što je Megan dala slobodu deci da budu ono što žele, te su podelu na polove nazvali "prevaziđenom".

Megan takođe svojim izgledom i ponašanjem u poslednje vreme izaziva veoma oprečne komentare, a neka njena izdanja pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

1 / 14 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs