glamur

UDAJOM JE DOBILA TITULU "ARAPSKE PRINCEZE": Jedna od najbogatijih Srpkinja uživa u luksuznom domu koji odiše GLAMUROM

Jedna od najbogatijih Srpkinja, Anika Božić živi u kući u kojoj je svaki detalj pažljivo biran, tako da odiše glamurom i elegancijom.

Celebrities
Autor:
UDAJOM JE DOBILA TITULU "ARAPSKE PRINCEZE": Jedna od najbogatijih Srpkinja uživa u luksuznom domu koji odiše GLAMUROM
Anika Božić, Foto: Instagram / Anika_bozic

Bivša manekenka i modna novinarka Anika Božić Al Saraj udajom za arapskog biznismena Jusufa Al Saraja privukla veliku pažnju domaće javnosti baš kao i Jelena Bin Drai.

Anika je ujedno i jedna od najbogatijih Srpkinja, a njen život mnoge bi devojke poželele. Okružena je luksuzom i raskoši, a njen Instagram profil preplavljen je fotografijama sa ekskluzivnih destinacija.

Ljudi su takođe oduševljeni Anikinim luksuznim domom, dok neretko na društvenim mrežama možemo videti njene omiljene kutke. Anika je jednom prilikom za za "Super TV" otkrila ko joj je pomogao pri uređivanju doma i kakve planove ima.

Anika poseduje stan u Parizu u kojem provvodi jedan deo goine, dok letnje dane obično provodi u kući u Egiptu, koja se nalazi na samoj plaži.

"Svaki prostor ima svoje čari, teško je porediti stan u centru grada i kuću na plaži", rekla je Anika.

Ona u svom domu u Parzu poseduje salon, kuhinju, trpezariju, spavaće sobe sa kupatilima, pomoćne prostorije, terasu, baštu, bar na otvorenom i prostorije za zaposlene. Garaža je takođe neizostavan deo.

Slična situacija je i sa domom u Egiptu gde postoji salon za prijem, ali i više spavaćih soba sa kupatilom, kao i biblioteka koja je tek u izgradnji. Dom u Parizu je sama uređivala, dok joj je za detalje u kući u Egiptu pomagala svekrva.

"Dom u Parizu sam uredila u potpunosti sama, a kuću u Egiptu je uredila moja svekrva, koja se inače bavi uređivanjem enterijera. Godinama skupljam knjige i fotografije eksterijera i enterijera i znam tačno u kakvom prostoru bih se osećala prijatno. Nikada nisam imala želju da živim u izložbenom salonu, nego u kući koja odgovara mom senzibilitetu i životnim potrebama", isprričala je ona za "Super TV".

"Stan u Parizu je mešavina klasičnog i modernog stila, upotpunjen s dosta antikviteta, kristalnih lustera i persijskih tepiha, dok je naša kuća na moru, koja je smeštena u privatnom rizortu na Severnoj obali uređena je u mediteranskom stilu, dominantne boje su plava i bela. Nameštaj je rustičan, a celokupan enterijer je prozračan.", objasnila je Anika.

"Detalji su esencijalni kako u dizajnu i enterijeru, tako i u modi. Ceo život se bavim detaljima, detalji čine dizajn", istakla je.

Kako ističe, higijena njenog doma mora da bude na visokom nivou jer je perfekcionista. Kada je o kuvanju reč, ima želju da kuva, ali zapravo nema vremena.

"Često se sa nostalgijom setim kulinarskog umeća svoje bake i žalim što nemam ni vreme ni strast da se posvetim sticanju istih. Kada su u pitanju kućni poslovi, perfekcionista sam od malih nogu i svaki prostor u kojem boravim mora da zadovoljava visoke standarde organizacije i higijene", objasnila je Anika sa nostalgijom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs