POGLED NJENOG DEČKA SVE GOVORI!

MEGAN FOKS SLAVI 36. ROĐENDAN: Imala je najupečatljivi stajling u Las Vegasu, a evo zašto često nosi rukavice! (FOTO)

Slavljenica je blistala na dodeli Bilbord nagrada! Lepa glumica danas slavi svoj 36. rođendan! Mada, mnogi smatraju da su u njenom slučaju godine samo broj, što je i pokazala juče u Las Vegasu!

Moda
16:05h Autor:
MEGAN FOKS SLAVI 36. ROĐENDAN: Imala je najupečatljivi stajling u Las Vegasu, a evo zašto često nosi rukavice! (FOTO)
Foto: Profimedia

Megan Foks sinoć se na dodeli prestižnih muzičkih nagrada pojavila u neobičnoj kreaciji Dejvida Koma, koja je na fenomenalan način istakla njeno izvajano telo! Stajling je upotpunila upečatljivom šminkom, koja nije baš karakteristična za njen stil, dok je kosu isfenirala na ravno. A pun pogodak su bile šiške, koje su se vratile na velika vrata!

Megan Foks
foto: Profimedia

U haljini sa dubokim dekolteom i šlicem, koja je bila ukrašena rukavicama sa nesvakidašnjim cvetovima izgledala je kao boginja. Celu odvenu kombinaciju upotpunila je vrtoglavo visokim providnim potpeticama!

I njen partner se divio kako je izgledala, što se može videti i po načinu kako je gledao na slici ispod!

Megan Foks
foto: Profimedia

Machine Gun Kelly ostao je veran svom stilu, obukao je odelo sa šiljcima.

Mediji često pišu kako Megan krije svoje šake, pa zato često nosi rukavice. Naime, ova prelepa glumica ima genetski poremećaj nazvan brahodaktilija, koji izaziva skraćene kosti prstiju. Navodno, zbog toga u filmovima često ima dublere za krupne kadrove šaka, jer su joj palčevi kraći nego ljudima koji nemaju ovaj poremećaj. Pogledajte!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs