NIKADA NEĆETE POGODITI KO JE OVO NA SLICI: Glumica uporedila sebe sa se*s lutkom, a onda negirala plastične operacije

Megan Foks je predstavila svoj dramatičan novi izgled na 49. dodeli nagrada Pipls Čojs u Kaliforniji.

Star look
Autor:
NIKADA NEĆETE POGODITI KO JE OVO NA SLICI: Glumica uporedila sebe sa se*s lutkom, a onda negirala plastične operacije
Foto: Printskrin@meganfox_italy/Instagram

Megan Foks(37) stigla je na dodeli u beloj haljini i sa ružičastom bojom kose, usred glasina o plastičnoj hirurgiji koje su se pojavile nakon njenog pojavljivanja na Superboulu.

Odlučila je da preskoči crveni tepih, birajući umesto toga da samo dodeli nagradu zajedno sa Džoom Manganijelom.

Obožavaoci su brzo prokomentarisali Meganino pojavljivanje na mreži, uz mnoga poređenja između zvezde i horor lutke Neveste iz kultnog serijala filmova ,,Dečija igra".

Pojavljivanje na dodeli nagrada, dolazi nakon što je Megan optužena za ksenofobiju, dok je pokušavala da odbrani svoj šokantni novi izgled, uporedivši sebe na jednoj fotografiji sa se*s lutkom na naduvavanje iz Ukrajine(čime je želela da kaže da izgleda loše i jeftino).

Megan Foks je odgovorila kritičarima u sredu, pripisujući promenu svog imidža lošoj fotografiji. Međutim, njeno pobijanje izazvalo je kontroverzu jer je ponosno tvrdila da „u stvarnosti“ liči na „super skupu silikonsku pravu se*s lutku“ iz Japana.

Glumica je u utorak bila viralna na društvenim mrežama, nakon što su fanovi tvrdili da je ne prepoznaju na novim slikama sa njene proslave u nedelju uveče, u jednom noćnom klubu u Las Vegasu.

Foks je bila sa svojim verenikom Mašin Gan Kelijem, dok su slavili sa poznatim prijateljima Tejlor Svift i Travisom Kelsijem, nakon što su njegovi Kanzas Siti Čifsi osvojili drugi uzastopni Superboul.

Ljudi su brzo pisali u odeljku za komentare pored fotografije, a korisnici društvenih mreža nisu suzdržali svoj bes zbog njenog izbora reči.

Jedan korisnik je rekao Foksovoj „Vrlo je nepristojno od tebe što tako govoriš o Ukrajinkama, tako si se pokazala“.

Nekoliko fanova je komentarisalo da je Foks izgledala primetno drugačije od onoga na šta su navikli, a neki su išli čak i do toga da postavljaju pitanje da li je to zaista ona.

1 / 12 Foto: Printskrin@meganfox_italy/Instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs