CECA JE PRE ARKANA VOLELA ČOVEKA KOJEM JE NAVODNO POSVETILA ČUVENU PESMU: Kad su se zavoleli imala je 15, a on 18 godina

Pre Arkana, Ceca Ražnatović volela je fudbalera kojem je navodno posvetila čuveni hit.

Celebrities
CECA JE PRE ARKANA VOLELA ČOVEKA KOJEM JE NAVODNO POSVETILA ČUVENU PESMU: Kad su se zavoleli imala je 15, a on 18 godina
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Mnogi su upućeni u detalje velike ljubavi između Cece i Arkana. Međutim, malo ko zna da je pevačica, pre Arkana, ludo volela fudbalera.

Naime, prvi pevačicin momak za kojeg je znala domaća javnost bio je fudbaler Vladan Lukić, a mediji su pisali da je upravo njemu posvetila njen čuveni hit "Pusite me da ga vidim".

Ljubav između Cece i Vladana buknula je 1989. godine, kada je on bio poznati igrač Crvene Zvezde, a ona pevačica u usponu koja je gradila karijeru u Beogradu. Fudbaler je tada imao 18, a ona samo 15 godina.

Pominjalo se čak i to da su se verili i da spremaju svadbu, ali su se rastali 1990., kada je Vladan otišao u vojsku.

Vladanova ćerka Sara udala se pre nekoliko godina, kada joj je na svadbi zapevala upravo Ceca, a ovim povodom pevačica se osvrnula na vezu sa Lukićem.

Ceca Ražnatović
foto: Kurir / Dragana Udovičić

"Ja sam došla ovde preko veze od jedno 30 godina, kada smo se Vlada i ja upoznali, on je znao na vreme s kim treba sa se zabavlja, sa pevačicom. Šalu na stranu, Sara je željela da ja pevam danas. Vidim da ste divno raspoloženi ", prokomentarisala je Ceca.

Lukić je za vreme bombardovanja Srbije igrao u Mecu, u Francuskoj, ali nije mogao da podnese da igra fudbal dok njegov narod pati i vratio se u Srbiju. Nakon toga je godinu dana igrao u Grčkoj i sa samo 30 godina završio karijeru.

On je jedni srpski sportista koji se na vrhuncu svoje karijere 1999. vratio u Srbiju tokom NATO bombardovanja i odmah se stavio na raspolaganje vojsi i bio raspoređen na položaj.

Vladan je bivši predsednik Crvene zvezde, a njegovo ime skoro se našlo i među kandidatima za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

(Stil/ Espreso/ Objektiv)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs