Bila je ćelava, a nosila je i periku: Pričalo se da je Arkan ošišao Cecu, a onda je pevačica otkrila istinu

Svetlana Ceca Ražnatović, jednom prilikom je otkrila da li ju je Arkan ošišao na ćelavo.

Celebrities
Bila je ćelava, a nosila je i periku: Pričalo se da je Arkan ošišao Cecu, a onda je pevačica otkrila istinu
Foto: youtube

Ljubavna priča Arkana i Cece oduvek je izazivala veliku pažnju, a prepuna je zanimljivih detalja. U vreme kada su počeli da se zabavljaju, Arkan je bio jedan od najpoželjnijih muškaraca, iza sebe je imao brakove i bogat ljubavni život. S druge strane, Ceca je bila mlada muzička zvezda u usponu i tražila je svoje mesto pod suncem.

Kao takvi, njih dvoje bili su idealan spoj. Sudbonosni trenutak dogodio se u "Interkontinentalu", 2. novembra 1993. godine kada su se prvi put sreli. Prema pevačicinim rečima, ljubav se rodila na prvi pogled.

Svetlana Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan, Ceca i Arkan
foto: Printscreen Youtube/ Svetlana Ceca Ražnatović

Ubrzo su se pokrenule razne glasine o ovom ljubavnom paru. Ceca je bila ošišana do glave, a spekulisalo se da je to uradio Arkan.Međutim, njih dvoje su komentarisali taj slučaj na šaljiv način.

Ceca je jednom prilikom ispričala kako je izgledao njihov prvi susret, te kako su se upoznali.

- Onda je stigao poziv od menadžera Baneta Stojanovića da se zajedno s Džejom i Oliverom Mandićem pojavim u Erdutu. Za vreme smotre smo sedeli sa strane i čekali da počne. Snimila sam ga na stotinak metara. Stajala sam do nekog generala i prokomentarisala: "Uh, kakvo mače! Ko je ovaj tip? Bruka kako izgleda!" Čovek samo što se nije šlogirao: "Da l' si ti normalna? To je komandant!" Kad nas je kasnije Oliver Mandić upoznao, Željko je rekao: "Jesi li ti ta zvezda koju ja redovno šišam?" Bila sam istraumirana, uplašena. Ušeprtljala sam se - pričala je Ceca.

Željko Ražnatović Arkan, Svetlana Ražnatović
foto: Printscreen Youtube / SrbijaForumNet

Što se tiče šišanja, koje je pomenula Svetlana, to je priča iz ondašnjih novina o tome kako je ona mesecima bila u sumnjivom društvu u Švajcarskoj, gde je pevala u jednoj diskoteci koju je držao muškarac druge nacionalnosti. Svašta se navodilo u detaljima, ali uglavnom, priča kaže da je neko zamolio Arkana da spase mladu muzičku zvezdu iz tog pakla i on je to navodno učinio, ali ju je po kazni ošišao na kratko.

Na početku karijere, Ceca je imala kraću stepenastu frizuru, tzv. popularnu fudbalerku, dok je u filmu "Nečista krv" u ulozi Koštane nosila dugu crnu kosu.

90-ih godina, Cecu smo mogli videti sa upadljivim nakitom, kosom zalizanom u kratki rep i jakom šminkom na licu.

Mira Škorić, Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Printscreen/youtube

Udajom za Željka Ražnatovića Arkana njen stil je počeo drastično da se menja. Tada je drastično skratila kosu, a premijerno ju je predstavila pesmom "Monotonija". Dok joj kosa nije porasla Ceca je povremeno nosila crvenu periku sa kovrdžama.

1 / 7 Foto: preentscreen/Youtube

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs