MAŠIN GAN KELI

U PRATNJI SVOJE ZANOSNE VERENICE, POZNATI REPER SE POJAVIO SA MANIKIROM VREDNIM 30.000 DOLARA: Da li je ovo moguće?

Mašin Gan Keli se pojavio na dodeli Bilbord muzičkih nagrada 2022. sa verenicom Megan Foks

Vip priča
Autor:
U PRATNJI SVOJE ZANOSNE VERENICE, POZNATI REPER SE POJAVIO SA MANIKIROM VREDNIM 30.000 DOLARA: Da li je ovo moguće?
Mašin Gan Keli, Foto: Profimedia

Iako ovaj par ne prestaje da šokira, od toga što su jedno drugom poklonili svoju krv u malim bočicama, do vereničkog prstena koji je Mašin Gan kupio Megan, a koji ubada prst pri pokušaju skidanja. Sada je na redu manikir sa 880 dijamanata.

Muzičar je izašao na crveni tepih sa verenicom Megan Foks na dodeli Bilbord muzičkih nagrada 2022. 15. maja, noseći sveži manikir na noktima ukupne vrednosti 30.000 dolara — od 880 dijamanata, što ga dovodi do težine veće od 11 karata.

Mašin Gan Keli
foto: Instagram / machinegunkelly

Međutim, manikir nije bio samo za pokazivanje. Prema osnivaču kompanije Marov Fajn Džuleri, Džilijan Sasone, dijamanti će biti pretvoreni u kolekciju prstenova ograničenog izdanja nakon događaja. Još bolje, 100 odsto prihoda od prstenja biće donirano u dobrotvorne svrhe.

Sasone je radila zajedno sa kreatorkom Nails LA Britni Bojs na kreiranju impresivnog manikira, i rekla da je "počašćena" u saopštenju za javnost. „Mašin Gan Kelli i Megan Foks su jedan od najistaknutijih i najmodernijih parova u ovom trenutku, tako da je dizajniranje nečeg tako jedinstvenog za dobrotvorne svrhe bila ponuda koju jednostavno nisam mogla odbiti.

MGK je upario nokte ukrašene dijamantima sa svetlucavim Dolče Gabana odelom sa šiljcima. Megan je izgledala pođednako elegantno u crnoj haljini Dejdvida Koma, dugim cvetnim rukavicama, i najbolje od svega, nekim potpuno novim šiškama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs