novi život slavnog glumca

UZELA GA POD SVOJE I SADA MU GOVORI KAKO DA SE OBLAČI, ŠTA DA JEDE, KAD DA SPAVA: Ben Aflek ne sme da pisne od Džej Lo

Otkad Dženifer Lopez brine o Benu Afleku ona brine o njemu, glumac se u svakom smislu preporodio.

Vip priča
Autor:
UZELA GA POD SVOJE I SADA MU GOVORI KAKO DA SE OBLAČI, ŠTA DA JEDE, KAD DA SPAVA: Ben Aflek ne sme da pisne od Džej Lo
Dženifer Lopez Benu Afleku određuje šta da jede i kako da se oblači, Foto: Profimedia

Ben Aflek sada i Ben Aflek od pre nekoliko godina kao da nije jedan te isti čovek. Tokom braka s glumicom Dženifer Garner i nakon razvoda sebi je dozvoljavao da ga alkohol i kocka promene toliko da bukvalno nije ličio na sebe, a zbog fotografija na kojima je mortus pijan i izobličen često je bio na udaru medija.

Iako je vrlo talentovan, i njegova karijera tada je dovođena u pitanje. Ali sve se to promenilo kada se nakon 17 godina razdvojenosti ponovo zaljubio u Dženifer Lopez. Usledilo je pomirenje, onda i brak, a od tada ga je ona uzela pod svoje jer nije mogla da dozvoli takvo samouništavanje nekoga koga voli. Što zbog njegove, ali i zbog svoje reputacije.

Ben Aflek
foto: Profimedia

Džej Lo je znala da je, pored ljubavi, za njegovo prevaspitanje potrebna gvozdena disciplina! I sama sklona gojenju, naporno trenira, sagoreva kalorije i oblikuje telo, zbog čega joj se dive i u 50. godini. U takav režim uvela je i Afleka: ustaju ujutru u pola šest i počinju da vežbaju, trče, dižu tegove...

Umešala se i u njegovu ishranu, pa sa izlaskom sunca slavni glumac više ne "doručkuje" tekilu, već zdrave žitarice, sok od pomorandže i sveže voće. Kontroliše ga kao guvernanta i ne dozvoljava mu da se ijednog trenutka ulenji, zapusti i prepusti porocima, jer mu je zbog toga već propao prethodni brak i zato što ne želi da se njegovoj deci Vajolet, Serafini i Semjuelu podsmevaju. Zbog toga vatrena Latinoamerikanka daje sve od sebe da njen muž pored nje sija.

Ben Aflek
foto: Profimedia

Promene nabolje zaista se vide. Ben je sada uvek trezan, često se smeje, a iz njega isijavaju ljubav i zadovoljstvo. U svojoj supruzi nalazi razumevanje za svoje loše porodično nasleđe, jer su mu i otac i deda bili notorni alkoholičari. Protiv toga se bore zajedno, a glumac redovno odlazi na sastanke anonimnih alkoholičara kako mu se pijanstva ne bi ponovila.

Dženifer ne dozvoljava ni prazan hod u njihovom dnevnom rasporedu. Svaki trenutak u nedelji je pažljivo isplanirala kako bi olakšala sebi i suprugu ovaj hod po mukama i borbu za srećan život. Tačno se zna kada se vežba, ruča, ide u kupovinu, provodi vreme s porodicom, naročito s klincima. Pošto nemaju zajedničku decu, uradili su sve da njegova i njeno dvoje, Ema i Maks, budu u dobrim odnosima. S njima igraju društvene igre i vode normalne roditeljske razgovore.

Ben Aflek
foto: Profimedia

Ovaj poznati par jednom nedeljno ima veče samo za sebe - nekad odu do omiljenog restorana, a češće ostaju kod kuće praveći jedno drugom romantične trenutke. Ovakva rutina mnogo pomaže Benu da savlada svakodnevicu stalnim obavezama. Dženifer kontroliše svaki od ovih "zadataka" i ništa ne prepušta slučaju.

Ona jeste jako zaljubljena u njega, ali mu je nedvosmisleno rekla da će ostati zajedno samo ako se odrekne alkohola i pazi na zdravlje. Tera ga da bude najbolja verzija sebe, a u to ime Ben se odrekao još jedne ružne navike: prestao je i da puši! Ponekad popije "koka-kolu" i ledenu kafu, koju obožava. Nakon takvih izleta otrove izbaci treningom.

Ben Aflek
foto: Profimedia

Od nekada umornog i oronulog pijanca Aflek je sada zgodan, svež i raspoložen, i živi dokaz kako iskrena ljubav može da preporodi čoveka. Pored sebe nije mogao da poželi bolju osobu od seksepilne Latinoamerikanke, uz pomoć čije čvrste ruke je povratio zdravlje, izgled, uloge i - veru u ljubav. Nadamo se da ovaj put neće zabrljati...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs