NEVEROVATNO!

NIKADA NE GLUME NEDODIRLJIVE, A OBOŽAVAOCE ŠTITE ČAK I OD OBEZBEĐENJA: Potez jedne zvezde prema fanu OSTAVLJA BEZ TEKSTA

Postoje poznate ličnosti koje zaista obožavaju svoje fanove, te se ponašaju prema njima sa puno poštovanja.

Celebrities
23:46h Autor:
NIKADA NE GLUME NEDODIRLJIVE, A OBOŽAVAOCE ŠTITE ČAK I OD OBEZBEĐENJA: Potez jedne zvezde prema fanu OSTAVLJA BEZ TEKSTA
Poznate ličnosti koje obožavaju svoje fanove, Foto: KCS Presse / MEGA/The Mega AgencyFoto:Profimedia

Obično važi nepisano pravilo da što je veća zvezda, to je jednostavnija osoba sa kojom se veoma lako sarađuje. Tako najpopularnija imena svetskog šou biznisa veoma uvažavaju svoje obožavaoce, rado se slikaju sa njima i daju im autograme, a neki ih čak i brane od obezbeženja.

Imidž pristupačne zvezde prati glumicu Anđelinu Džoli koju je prošlog meseca jedna mama u Parizu zaustavila na ulici i zamolila je za fotografiju. Glumica je bez zadrške ispunila tu želju i time sigurno postala još omiljenije lice u porodici ove žene.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Monika Beluči takođe ne pravi distancu prema fanovima među kojima izazove pravu pometnju kada se pojavi u njihovoj blizini. Da njena skromnost nije režirana, dokazuju brojna druga njena pojavljivanja u javnosti jer se ova Italijanka nikada nije ponašala kao nedodirljiva zvezda.

Da je žena koja stoji čvrsto na zemlji, pokazala je nedavno na aerodromu u Njujorku. Naime, nije joj bilo teško da sama nosi svoj prtljag iako zna da će fotografi zabeležiti taj detalj koji mnoge svetski poznate ličnosti ne bi doputile "ni u ludilu", a sve kako ne bi narušile svoj imidž privilegovanih ljudi koji nikada ne rade ono što radi "običan" svet.

1 / 5 Foto: Profimedia

Slavni košarkaš Šakil O Nil oduševio je kada mu je prišao najmlađi obožavalac, taj snimak je sportista objavio i na svom Instagramu.

Bela Hadid
foto: Shutterstock Editorial / Profimedia

I potez Bele Hadid je mnoge iznenadio, pošto je prati glas da je uobražena. Manekenka je jasno je stavila do znanja obezbeđenju da ne budu grubi prema brojnim fanovima. Telohranitelji su gurali ljude, dok se modna zvezda provlačila kroz gomilu obožavalaca, a onda ih je ona opomenula da se ne ponašaju tako, piše Žena.

Slično se govori i za manekenku Emili Ratajkovski, a onda je ovaj video demantovao takve glasine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs