ZNATE LI O KOME JE REČ?

NAJLEPŠA ŽENA SVETA VIŠE NE IZGLEDA ISTO: Ponizili je i oduzeli joj titulu, a ona je odgovorila DRASTIČNOM PROMENOM

Bela Hadid je napravila drastičnu promenu izgleda, a svi je sada porede sa slavnom holivudskom divom koja je sinonim za lepotu!

Celebrities
16:23h Autor:
NAJLEPŠA ŽENA SVETA VIŠE NE IZGLEDA ISTO: Ponizili je i oduzeli joj titulu, a ona je odgovorila DRASTIČNOM PROMENOM
Bela Hadid je napravila drastičnu promenu izgleda, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Najtraženija manekenka današnjice Bela Hadid je jedan od onih modela koja, bez problema poput pravog profesionalca, šeta pistom potpuno naga, kao da je u najraskošnijoj haljini.

Od iznosa honorara koji dobija za angažmane može da vam se zavrti u glavi, a uz nju uvek ide epitet najzgodnije i najlepše žene.

Bela Hadid
foto: Profimedia

Međutim, odnedavno glumica Džodi Komer je nova najlepša slavna osoba na svetu, prema proračunima britanskog plastičnog hirurga Džulijana De Silve koji vodi Centar za naprednu kozmetičku i plastičnu hirurgiju lica u Londonu.

Hirurg je do zaključka došao koristeći "zlatni presek", matematičku jednačinu koju su prvi osmislili Grci u pokušaju da izmere lepotu.

Džodi Komer
foto: Printscreen/Instagram/jodiemcomer

Upravo ona je skinula sa trona Belu Hadid, koja je ponosno nosila tu titulu od 2019. godine, uprkos glasinama da je radila mnošto estetskih korekcija, te da ih je na neke naterala i majka još doj je bila tinejdžerka, kao i komentarima da je "ružnija sestra".

Na primenjenom testu tada je dobila neverovatnih 94,35 procenata poklapanja.

Bela uzvraća udarac

Svlavna manekenka više uopšte ne izgleda isto! Svoju kosu ofarbala je u potpuno plavu boju, te po komentarima brojnih korisnika društvenih mreža neodoljivo podseća na Merilin Monro. Tome umnogome doprinose i romantični talasi koje nismo imali četo prilike da vidimo na Beli.

Njeni pratioci su oduševljeni promenom, te ističu da je još lepša u ovom izdanju, a zbog novog imidža je dobila i novi nadimak Merilin Hadid, kako se vama više dopada?

Neka od najlepših izdanja Bele Hadid pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 6 Foto: Shutterstock Editorial / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs