DA LI JE PREPOZNAJETE

BILA JE SE*S SMBOL 90-IH, A ONDA SU JE OPERACIJE I DROGA UNIŠTILE: Priča se da joj lice TRULI, evo kako izgleda SADA

Danijela Vestbruk pamtimo kao prelepu plavušu koja je hrabro osvajala glumački svet, se dok nije probala drogu, koja je navela da krene da radi plastične operacije.

Celebrities
Autor:
BILA JE SE*S SMBOL 90-IH, A ONDA SU JE OPERACIJE I DROGA UNIŠTILE: Priča se da joj lice TRULI, evo kako izgleda SADA
Gde je sada Danijela Vestbruk?, Foto: Profimedia

Britanska glumica i rijaliti zvezda Danijela Vestbruk, nekada vanvremenska prirodna lepotica, upala je u kandže droge, koje su je odvele i u zavisnot od plastičnih operacija, te dugo godina vodi tešku borbu sa samom sobom i trudi se da se izbavi iz svih problema. Međutim, izgled njenog lica na najnovijim slikama iznenadio je mnoge.

Danijela Vestbruk
foto: Profimedia

Naime, paparaci su je uslikali kako vežba u londonskom parku. A prema pisanju stranih medija, Danijela je u prethodnom periodu završila u bolnici zbog zdravstvenih problema i visoke temperature. Ali, ukoliko sudimo po jučerašnjim fotografijama, glumica se oporavlja i vredno radi na svojoj kondiciji i to u upečatljivom roze kompletu.

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sa druge strane, korišćenje narkotika je ovoj lepotici od života napravila pakao. Pamtimo je po ulozi u seriji "EastEnders", po kojoj se i proslavila 1990. godine. Mnogi su joj predviđali blistavu karijeru, ali zavisnost od kokaina je bila presudna za sva užasna dešavanja koja je doživela.

Naime, zbog droge je ostala na ulici, pa je jedno vreme živela kod prijateljice i od socijalne pomoći.

- Živi kod prijateljice. Ne može da priušti sebi da iznajmi ni sobu. Priznala je svojim prijateljima da je bez prebijene pare i da prima socijalnu pomoć. Prijatelji joj pomažu, ali ne žele da joj pozajme novac jer znaju da im nikad neće vratiti - rekao je pre par godina izvor blizak glumici za "Now" magazin.

Danijela Vestbruk
foto: Profimedia

Estetskim korekcijama je uništila svu prirodnu lepotu po kojoj je bila prepoznatljiva. Da stvar bude još gora, lice je počeo da joj truli zbog prekomernog konzumiranja opijata.

- Jagodice i desni mi trule zbog toga što sam nekada bila redovni korisnik kokaina, ali i zbog loše urađenog estetskog zahvata iz 2015. godine. Zbog njega sam dobila osteoporozu - rekla je pre nekoliko godina Danijela za "Mirror".

Ekstremna operacija na koju je otišla podrazumevala je da će joj biti uklonjen deo lobanje kako bi joj se umetnuo u jagodice. Kako bi popravila greške lekara, odlazila je na još zahvtata plastične hirurgije.

Danijela Vestbruk
foto: Profimedia

- Jedva čekam da sve operacije budu gotove. Vratiću se svojoj najboljoj i borbenoj formi, a sledeće godine ću imati 50 godina! Spremna sam, više nego spremna za potpunu fizičku transformaciju - naglasila je glumica prošle godine.

Glumica nikada nije krila da je konzumirala narkotike i neretko je govorila o svojoj zavisnosti o kokainu, te je jednom prilikom istakla da je na opijate potrošila preko 250.000 evra. Iako je nekoliko puta odlazila na rehabilitaciju i bežala iz centara za oporavak, konačno je 2020. godine istakla da je dobro, posle duge terapije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs