NOVA LJUBAV NA POMOLU?

MONIKA BELUČI NIJE ODOLELA 14 GODINA MLAĐEM FRANCUZU? Izgleda kao Apolon, a glumica ga i u javnosti PRISNO GRLI I LJUBI

Glumica Monika Beluči pojavila se na jednom događaju u Francuskoj u društvu markantnog gospodina i pokrenula lavinu komentara da se radi o novom emotivnom partneru.

Celebrities
20:26h Autor:
MONIKA BELUČI NIJE ODOLELA 14 GODINA MLAĐEM FRANCUZU? Izgleda kao Apolon, a glumica ga i u javnosti PRISNO GRLI I LJUBI
Da li Monika Beluči ima novog dečka?, Foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Monika Beluči, Italijanka koja je sa godinama sve ženstvenija i lepša, konačno se u Parizu na premijeri jedne predstave pojavila u društvu vrlo privlačnog muškarca, te su se odmah pokrenule priče da se glumica konačno zaljubila i to u deceniju i po mlađeg od nje. Blistala je u dobro poznatoj crnoj kombinaciji uz omiljene čizme sa vrtoglavim potpeticama u crnoj boji.

Monika Beluči
foto: VEEREN / RINDOFF PETROFF/Bestimage Foto: Profimedia

Iako identitet ovog zgodnog frajera nije poznat mnogim dama, slavne pripadnice lepšeg pola ne mogu bez njega. Naime, reč je o čuvenom frizeru Džonu Noletu iz Pariza, koje brojne svetske zvezde ulepšava i radi im o glave, te je neretko zaslužan i za njihove neverovatne transformacije. Upravo na račun nove Monikine frizure samo pristižu komplimenti, a svi se slažu u jednom - glumica izgleda nikad bolje.

- Kosa je najvažniji asesoar, jedini koji se ne skida noću - uvek ističe Džon.

Monika Beluči
foto: VEEREN / RINDOFF PETROFF/Bestimage Foto: Profimedia

Međutim, njenim obožavaocima nije promaklo da između njih vlada veoma prisan odnos, kao i da ne skidaju osmehe sa lica kada su zajedno. Mnogi zaključuju da 14 godina mlađi Nolet i te kako prija ovoj vanvremenskoj glumici. A mnogi čak smatraju da između njih ima nešo više od drugarstva.

Od momenta kada su fotografije iz Pariza preplavile mreže, mogli su se pročitati podeljeni osvrti- sa jedne strane bilo je onih koji su mu zavideli, a sa druge strane su bili oni koji su ga "proklinjali", jer "očigledno ima nešto, čim je Monika pala na njega" i isticali da zaslužuje "pravog dasu".

Monika i Džon su prijatelji godinama i on je bio tvorac nekih od njenih najlepših izdanja, a njihov odnos datira još iz vremena kada je Monika bila glumica u usponu.

1 / 5 Foto: INSTAR Images LLC / Alamy / Alamy / Profimedia

Od 2019. godine Belučijva nije javnosti predstavila nijednog partnera, a mnogi se nadaju da se konačno opet zaljubila i pronašla svoju sreću, kao što je to učinio i njen bivši suprug Vensan Kasel sa mlađanom Tinom Kunaki, sa kojom je dobio i ćerku.

A da li se Monika zaista zaljubila ili je reč samo o iskrenom dugogodišnjem prijateljstvu, pokušajte da procenite po najnovijim slikama koje nam stižu iz francuske prestonice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs