MONIKA BELUČI OBJAVILA FOTOGRAFIJU NA KOJOJ JE BEZ GRUDNJAKA: Zrela žena svesna svoje raskoši i lepote

Pozirajući za nemački časopis "Madame" Monika Beluči je pokazala svoje bujne prirodne grudi slikajući se u prozirnoj majici sa šljokicama

Celebrities
Autor:
MONIKA BELUČI OBJAVILA FOTOGRAFIJU NA KOJOJ JE BEZ GRUDNJAKA: Zrela žena svesna svoje raskoši i lepote
Monika Beluči, Foto: Ed JONES / AFP / Profimedia

Monika Beluči je privukla pažnju svojim obnaženim fotografijama koje su izašle na naslovnoj strani nemačkog magazina Madame. Na njima je glumica obučena samo u prozirnu šljokičastu majicu i crne pantalone. Ispod majice ne nosi grudnjak, te su njene bujne i prirodne grudi došle do izražaja.

Monika je jedna od retkih glumica koja se trudi da ostari što prirodnije. Iako su joj dostupni najbolji tretmani nege lica i tela, ona ne preteruje i nije opsednuta podmlađivanjem, a to je potvrdila rekavši:

"Nisam opsednuta. Uvek sam bila žena sa oblinama, nikada previše mršava, takva sam jednostavno. I želim da ostarim na miran način. Kada imaš 50 ili 60 godina nemaš iste potrebe kao kada imaš 20. Promeniš se. Kada beba dođe u tvoj život, prva stvar koju vidiš je ona. Mi dolazimo na drugo mesto. To nam daje neku drugu perspektivu", ispričala je ona.

Monika Beluči
foto: Profimedia

Da je prednost dala svojoj ćerki Devi svedoče i svi njeni angažmani na kojima je verno prati upravo Monika, koja je svoju karijeru pomalo skrajnula i posvetila se ćerkama.

1 / 8 Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs