prelepe reči

JEDNU OD SVOJIH NAJLEPŠIH BALADA MARINA TUCAKOVIĆ JE POSVETILA OVOJ DAMI: Stihovi kriju moćnu poruku za sve žene

Iz pera Marine Tucaković nastalo je na stotine hitova koje i danas rado slušamo.

Celebrities
12:38h Autor:
JEDNU OD SVOJIH NAJLEPŠIH BALADA MARINA TUCAKOVIĆ JE POSVETILA OVOJ DAMI: Stihovi kriju moćnu poruku za sve žene
Kome je Marina Tucaković posvetila svoju najlepšu baladu?, Foto: ATA Images

Marina Tucaković je bila jedna od naših najboljih tekstopisaca ikada po mišljenju mnogih ljudi iz muzičkog sveta. Svi pevači sa kojima je sarađivala ističu da je imala poseban dar i da je samo ona mogla da oslušne njihovi dušu na pravi način.

Njenim stopama je bio krenuo i sin Milan Radulović Laća, koji je iznenada preminuo u Izraelu. Često su stvarali zajedno, te je u njihovoj mizičkoj radionici nastao i veliki hit "Adio amore".

Laća Radulović
foto: Printscreen Instagram / makitucakovic.fanpage

Marini je pošlo za rukom da napravi velike muzičke zvezde na našim prostorima. Upravo Željko Samardžić je imao priliku da otpeva jednu njenu predivnu baladu, koju je posvetila pevačevoj supruzi.

- Marina je davno jednu pesmu posvetila mojoj supruzi. Iako je to "njena" pesma, ja je na svojim koncertima posvećujem svim ženama koje polako ulaze u ozbiljnije godine. Reč je o numeri "Pokaži mi šta znaš" - rekao je jednom prilikom Samardžić.

Prelepi stihovi, koji podsećaju sve žene da su godine samo broj, a da je prava lepota u onome što nose u sebi i energiji koju emituju, glase:

- Pokaži mi šta znaš, da još si najbolja kad me osvajaš, da još si najlepša kad se doteraš, da još si najluđa kada mi usne daš. Pokaži mi šta znaš, da još si carica, da kažem: "Vidi je, to je moja curica" i sebi nadimak najgori da dodelim ako ikad drugu poželim - glase stihovi velikog hita koje već generacije obožavaju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs