porodična tragedija

AMANET POKOJNOG BRATA NOSIO JE KAO AMAJLIJU: Bila je to najveća dragocenost u Laćinoj porodici koju su PAŽLJIVO ČUVALI

Milan Radulović Laća o svom pokojnom bratu govorio je emotivno, a predmet koji je pripadao njemu nosio je kao amajliju.

Porodica
12:38h Autor:
AMANET POKOJNOG BRATA NOSIO JE KAO AMAJLIJU: Bila je to najveća dragocenost u Laćinoj porodici koju su PAŽLJIVO ČUVALI
Milan Radulović Laća, Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Milan Radulović Laća pronađen je mrtav, a vest o njegovoj smrti iznenadila je i potresla javnost. Mnoge slavne ličnosti emotivnim porukama se opraštaju od njega, ističući da je sada sa svojom majkom i bratom.

Milana je duboko potresla smrt majke, Marine Tucaković, nakon koje se povuka, noseći patnju i bol u sebi. Osim majčine smrti, Milana je pogodio i gubitak brata Miloša.

Milan Radulović Laća
Milan Radulović Laćafoto: Kurir/Ana Paunković

Milan je često isticao koliko mu majka nedostaje prisećajući se njenih kulinarskih umeća i posebnih očiju.

"Nedostaje mi njena hrana. Pošto je ona kuvala nenormalno, bila je jako dobra kuvarica. To se spremalo za puk vojske. Kada se probudim ujutru, to je mamin ručag, prebrac, hrana... A van toga glas i pogled. Njene oči. Ne ni zagrljaj, ne ni dodir. Ali njene oči koje su i poslednja slika koju pamtim pre nego što je hospitalizovana. Imala je neke zanimljive, zelene oči. I glas", rekao je Laća nedavno u emisiji "Realna priča" na Kurir televiziji, kada se prisetio i poslednjeg trenutka koji je proveo sa majkom.

Marina Tucaković
Marina Tucakovićfoto: ATA Images / Antonio Ahel

"Poslednji trenutak je bio upravo taj pogled. Kada su je stavili na kolica i odveli. To je bio taj pogled izgubljenost. Ne sećam se šta mi je poslednje rekla", izjavio je on.

On je ranije otkrioi da je sa svojom majkom menjao odeću, dok je na svoje prvo televizijsko pojavljivanje nosio najvredniji predmet koji je pripadao njegovom bratu.

"Uniseks odeću smo često trampili. Recimo, kad sam kupio neki dobar kožni sako, pa ga ona probala i zaključila da i njoj super stoji, odmah sam joj rekao – nosi ga i ti. Kada sam bio kod Maje Nikolić u emisiji "Među nama", imao sam neverovatnu frku jer je to bilo moje prvo lajv gostovanje u životu. Tada sam prvi put nosio sat pokojnog brata. Upravo taj sat je u našoj kući smatran najvrednijim predmetom. Meni je tog dana u studiju, kao amajlija, davao osećaj sigurnosti", rekao je Laća za Hello!.

Milan Radulović Laća
Milan Radulović Laćafoto: Kurir / Zorana Jevtić

Uprkos tome što su bililikom slični, Milan i Miloš veoma su se razlikovali, istakao je Laća jednom prilikom.

"Miloš je bio sušta suprotnost meni. Bio je rođeni zavodnik, znao je da šarmira samo jednim gestom, pogledom, dok sam ja od onih koji se ponekad previše trude. Bio je mnogo socijalniji od mene i imao je tu neku lakoću postojanja, osvajao je ljude čistom energijom i lepotom. U stvari, on je bio mnogo autentičniji od mene kao sama pojava. Čim biste ga videli, odmah biste ga zapamtili.", rekao je Milan za Kurir.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs