SAVRŠEN POKLON ZA PRAZNIČNE DANE: Ovaj uređaj će očistiti vaš dom od poda do plafona

Čim sam ga videla znala sam da je ovaj uređaj za nas spas. Sada možemo lenčariti celu subotu, a kada se odlučimo za čišćenje, sve bude gotovo za tili čas

Enterijer
Autor:
SAVRŠEN POKLON ZA PRAZNIČNE DANE: Ovaj uređaj će očistiti vaš dom od poda do plafona
Philips 8000 Aqua Plus bežični usisivač, Foto: Promo

Zima je omiljeno godišnje doba mnogim romantičarima. Tanane duše s prvim pahuljama osete svu čaroliju života, pa tada koriste svaki momenat da se sklupčaju pored prozora sa šoljicom tople kafe ili čaja i maštaju, maštaju

Verujem da smo svi, ovih dana u tom raspoloženju. Sve što bi trebalo da uradimo ostavljamo za sutra, dok dane provodimo smišljajući kako da ukrasimo kuću i kojim poklonima da obradujemo svoje voljene.

Ja sam jedna od onih ljudi koji sve moraju prvo da poslože u svojoj glavi, pa tek onda da se "bace" na realizaciju. I evo me, pijuckam svoj čaj sa cimetom, sanjivo pogledom prelazim po kući dok u glavi osmišljavam najnoviju dekoraciju kuće.

"Ove godine jelka mora biti bela, a ukrasi srebrni i roze. Sve će biti blago, snežno i veselo... Tamo pored police za knjige staviću veliku belu zvezdu koja će biti jedino osvetljenje tokom zimskih noći…"

Zamišljam kako ću porodicu okupiti za novogodišnju noć, a onda ću ih iznenaditi nekim lepim poklonom. Dugo smo čekali ove dane mira i spokoja, a osećam da su sada napokon tu.

I dok mi pogled lenjo luta po kući ne mogu, a da ne primetim da je vreme da pre velikog ukrašavanja, prvo valjano očistimo kuću. Međutim, nismo nervozni jer prašina i prljavština nam ne mogu pokvariti raspoloženje – ne od kako smo kupili Philips 8000 Aqua Plus bežični usisivač koji i usisava i briše podove i to jednim potezom.

Philips usisivač
foto: Promo

Verovatno se pitate kako? Pa lepo, ovaj usisivač je dizajniran za brzo čišćenje, usisni nastavak od 360 stepeni sa LED svetlima delotvorno usisava u svim smerovima i sa njim možete da usisate prašinu ispod kreveta, u svim mogućim uglovima, a uz integriranu četku čak i iza polica za knjige i klima uređaja. Ovaj bežični usisivač jednostavno otkriva najsitniju prašinu i hvata do 99% prljavštine.

Philips usisivač
foto: Promo

Ono što je nas posebno oduševilo je jedinstven Aqua nastavak za usisavanje i brisanje podova, što znači da samo jednim potezom sa Philips 8000 Aqua Plus bežičnim štapnim usisivačem kompletno očistite pod koji ste ranije morali da usisavate, a potom i ribate posebno. Rezervoar za vodu se postavlja i skida jednim klikom te je moguć lak prelazak sa brisanja tvrdih podova na samo usisavanje.

Philips 8000 Aqua Plus ima i motornu turbo četku koja skuplja kosu i dlake ljubimaca sa tvrdih podova, ali i sa tepiha, kauča i madraca, tako da možete kompletnu kuću da sredite samo sa jednim uređajem, a to je ovaj usisivač.

Philips usisivač
foto: Promo

Čim sam ga videla znala sam da je ovaj uređaj za nas spas. Sada možemo lenčariti celu subotu, a kada se odlučimo za čišćenje, sve bude gotovo za tili čas.

Philips usisivač
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs