Uživajte u kućnim poslovima

Super korisni trikovi za spremanje kuće bez stresa

Proleće ne samo do je donelo sunce, lepo vreme i široke osmehe, već je doprinelo i skupljanju prašine u našim domovima.

Enterijer
Autor:
Super korisni trikovi za spremanje kuće bez stresa
Foto: Promo

Zbog visokih temperatura, svi smo jedva čekali da širom otvorimo prozore i vrata od terasa, a kako sa provetravanjem prostorija u svoj dom puštamo i vazduh sa bezbroj štetnih čestica, često brisanje prašine i usisavanje je neizbežno.

Kako nam je uvek u interesu da ovu, ne tako omiljenu aktivnost, završimo što pre, a zatim se posvetimo zanimljivijim aktivnostima, predstavljamo vam nekoliko saveta kako da lakše sredite kuću.

Za početak, pojačajte muziku

Često se kaže da je muzika veliki pokretač – kako fizički, jer nas nosi ritam, tako i psihički, jer olakšava prihvatanje činjenice da je vreme za usisavanje. Bilo da više uživate u brzom ritmu ili ste ipak ljubitelj balada, svaka melodija će vas pokrenuti na akciju i dati vam posebnu energiju i motivaciju. Zato, uključite svoju omiljenu pesmu, pojačajte je „do daske” i prepustite se notama.

Samsung
foto: Promo

Raščistite podne površine

Drugi korak ka olakšavanju ove aktivnosti jeste da pripremite „teren za rad”. Ovaj deo pripreme je veoma bitan kako biste brzo i efikasno završili sa poslom. Sve što vaš usisivač želi jesu slobodne površine po kojima se neometano može kretati, a kada sa podova sklonite sve predmete poput saksija sa cvećem, sobnih lampi, kao i dekorativnih detalja kao što su fenjeri sa mirišljavim svećama, ukrasne vaze ili keramičke figure, pred vama ćete imati prostoriju koja je idealna za lak i zabavan način usisavanja.

Samsung
foto: Promo

Izaberite najbolji uređaj

Sada, kada se već nekoliko minuta smenjuju numere na vašoj playlisti, a pod je potpuno spreman, vreme je da vam u pomoć „priskoči“ idealan uređaj koji ćete zavoleti prilikom prvog uključivanja. U pitanju je Samsung Bespoke Jet usisivač koji, pored toga što u sebe uvlači svu prljavštinu pred kojom se nađe, može se pohvaliti posedovanjem višeslojnog sistema filtracije od 99,999 posto, a samim tim i ispuštanjem samo čistog vazduha i stvaranja zdravog okruženja. On takođe poseduje i All-in-One Clean Station postolje, koje može automatski isprazniti svoju posudu za smeće bez ispuštanja sitnih čestica prašine, a sve zahvaljujući Air Pulse tehnologiji. I vaš laminat će biti oduševljen ovim uređajem jer će Samsung Jet uz pomoć nadograđenog Spray Spinning Sweeper nastavka i dvostrukih rotirajućih mokrih jastučića efikasno očistiti sve podove. Unapređeni Spray Spinning Sweeper ima i tenk za vodu od 150 mililitara koji se lako održava, a time takođe osigurava praktičnije korisničko iskustvo za ručno prskanje vode prilikom čišćenja.

Samsung
foto: Promo

Zahvaljujući uređaju jačine 210W, koji se može pronaći u 3 moderne boje - ponoćno plavoj, maglovito beloj i drveno zelenoj i koji teži samo 1,44 kilograma, usisavanje više neće biti noćna mora. Vreme je da u svom domu „ugostite“ novog člana kučnih aparata i da iskoristite sve njegove prednosti, a kako biste se bolje informisali o svim performansama koje poseduje, kao i karakteristikama koje vam zasigurno mogu olakšati ovaj kućni posao, posetite stranicu na linku: https://www.samsung.com/rs/vacuum-cleaners/stick/vs9500al-vc-with-all-in-one-clean-station-white-vs20a95843w-ge/.

Samsung
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs