PRONAŠLI SMO NAJBOLJU POMOĆ ZA ČIŠĆENJE KUĆE: Uz ovaj usisivač prljavština više nema nikakvu šansu

Kućni poslovi nikom nisu naročito dragi, ali su obavezni. Od njih niko nije pobegao, ma koliku pomoći u kući da je imao.

Enterijer
10:34h Autor:
PRONAŠLI SMO NAJBOLJU POMOĆ ZA ČIŠĆENJE KUĆE: Uz ovaj usisivač prljavština više nema nikakvu šansu
Foto: Promo

Na početku svog samostalnog života stan sam čistila svakodnevno. Nisam mogla da zamislim da na podu vidim jednu mrvicu, ili na policama prašinu. A onda su došla deca, a sa njima neverovatan nered. Uhvatila sam sebe kako grozničavo usisavam kuću svaki dan, dok usisivač nisam ni vraćala u ormar u hodniku, nego je uvek bio raspakovan i spreman za upotrebu. Da bih izbegla spoticanje o isti koji se širio preko pola hodnika, rešila sam da kuću usisavam samo dva dana nedeljno: sredom i nedeljom.

Ali to jednostavno nije bilo dovoljno. Prašina, prljavština, mrvice i paučina su mi se rugali iz svakog ugla kuće. Kako bih smanjila obim kućnih aparata potrebnih za čišćenje i kako bih efikasnije očistila svoj dom, odlučila sam da kupim Rowenta X – Force Flex 14.60 bežični usisivač.

Rowenta usisivač
foto: Promo

Zašto sam se odlučila baš za ovaj usisivač? Zato što je on savršen za održavanje čitavog doma. To je 3u1 aparat sa kojim možete samo jednim potezom da usisavate i brišete podove, uklanjate prašinu ispod dečijeg kreveta, skidate paučinu sa plafona, kupite dlake od kućnih ljubimaca sa troseda…

Ako vam je potreban ručni usisivač, samo jednim „klikom“ ga dobijate tako što ga odvojite, tj. oslobodite sa štapnog usisivača i već sa njim možete da kupite mrve sa stola i sve ono za šta je zgodan upravo taj ručni usisivač.

Rowenta usisivač
foto: Promo

Ali upravo taj mali usisivač ima veliku moć, jer Rowenta X -Force Flex 14.60 bežični usisivač ima maksimalnu usisnu snagu od 200 Air Watti za efikasno i brzo čišćenje od poda do plafona. Opremljen je snažnom baterijom 32,4V, tako da kuću možete da čistite do 1h i 10 min neprestano, a potom možete da nastavite koristeći ručni usisivač na Eco režimu. Kontrolišite snagu pomoću digitalnog kontrolnog panela i Boost tastera, kako biste nadgledali autonomiju i 5 nivoa snage. Najbolje iskustvo sa ovim usisivačem je što ne morate da se saginjete jer sa njim možete da doprete do najnepristupačnijih mesta ispod nameštaja.

Rowenta usisivač
foto: Promo

Nema potrebe da sedite i kukate kako vam je nered u kući, jer kuća se neće sama usisati, osim ako nemate Rowenta X – Force Flex usisivač koji je pravo blago.

Advertisement
Rowenta usisivač
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs