STIŽE CRNI PETAK I DONOSI NEVEROVATNE POPUSTE: Ovo je nešto najbolje što možete kupiti sebi!

Vreme je za šoping po neverovatnim cenama jer je stigao taj, dugoočekivani praznik potrošnje "Crni petak". Ako ste još uvek u dilemi šta da kupite, imam
odličnu ideju za vas!

Enterijer
15:42h Autor:
STIŽE CRNI PETAK I DONOSI NEVEROVATNE POPUSTE: Ovo je nešto najbolje što možete kupiti sebi!
Foto: Promo

Uvek sam se trudila da mi kuća bude besprekorno čista. Neki su govorili da preterujem, ali meni je pogled na blistave podove i sveže usisane tepihe uvek davao neki poseban osećaj uživanja.

I sve je to savršeno funkcionisalo dok smo bili samo muž i ja. Kad smo dobili dete, naravno, više nisam imala toliko vremena ni snage koje bih posvetila svakoj mrvici koju vidim (ili ne vidim) na podu.

Na svu moju muku, suprug je insistirao da nabavimo i psa. Zbog deteta, da raste sa životinjom… Složila sam se jer i sama obožavam životinje, ali sam u celoj toj euforiji zaboravila na nered koji životinje za sobom ostavljaju. Dlake na sve strane, dete koje puzi po njima, skuplja sve sa poda, a zatim stavlja ruke u usta…

Posao koji traje do 17 h, ručak, želja da s detetom provedem celo popodne dok je budno, i eto – jedva sam počela da nalazim vreme da detaljno sredim kuću. Pogled na podove i tepihe sa dlakama, prašinom koja više ne znam ni odakle pada, mrvicama koje dete ostavlja za sobom svuda… Kosa je počela da mi se podiže na glavi od tog prizora.

Požalila sam se mužu koliko mi to smeta, koliko me to čini nervoznom… Obećao je da će on da sredi stvar. Pomislih: Važi. Usisaće jednom ili dva puta, a onda zaboraviti na obećanje.

Međutim, on je imao nešto drugo u planu! Kroz nekoliko dana, bio je moj rođendan. Spremala sam tortu u kuhinji, dete je spavalo, gosti je trebalo da dođu popodne, a ja sam se opet unervozila jer sam bila sigurna da neću stići makar na brzinu da usisam i obrišem prašinu. Pomislim u sebi, Bože, zašto ova kuća ne može bar jednom da se sredi sama...

Kad odjednom, čuje se neki čudan zvuk. Neko tiho brundanje, predenje. Čekaj, znam da nemamo mačku. Pas ne proizvodi ovakve zvuke, a uostalom, eno ga, spava na terasi. Počinjem da brinem šta je ovo. Otvaram vrata koja iz kuhinje vode u hodnik, i umalo se sapletem preko nečeg okruglog što se pomera i proizvodi zvuk, koji mi je sada već postao omiljeni, umirujući…

Srećan rođendan, ženče! - vikne moj suprug nasmejan. Šokirano – srećna kažem: Šta je ovo?! Znam šta je, videla sam na reklami taj robot usisivač koji sam ide po kući i skuplja nečistoće, i od tada je on bio moja tiha patnja!

Robot usisivač, Roventa, Roventa usisivač
foto: Promo

Muž je izabrao Rowenta X-PLORER Serie 60 automatski robot usisivač koji i čisti i briše, a napravljen je po poslednjoj tehnologiji. Moj mali pomoćnik čisti gde god je to potrebno, i to bez mene! Poseduje pametnu navigaciju, naprednu infracrvenu tehnologiju i intuitivnu korisničku ploču koja je jednostavna za upotrebu i uključuje aplikaciju za pametni telefon. Sa poboljšanom tehnologijom žiroskopa, i sa žiroskopskim mapiranjem najnovije tehnologije, Rowenta X-PLORER Serie 60 automatski i sa lakoćom detaljno čisti svaki centimetar mog doma!

Uz Rowenta X-Plorer 60 robot usisivač, moj dom je ponovo besprekorno čist – podovi su temeljno usisani, ali i obrisani, bez da sam mrdnula prstom! Osim što nema mrvica, prašine i dlaka (Animal Turbo četka je nešto stvarno posebno!), koristeći Rowenta X-Plorer 60 robot usisivač otkrila sam i da je ovo najbolji način da se oslobodim alergena!

Moćni Aqua Force sistem briše pod tokom usisavanja, a efikasan filter zadržava 99,9% prašine. Da stvar bude još bolja, ovaj moćni robot usisivač je najtanji robot na tržištu - visok je samo 6 cm, pa se zavlači i ispod niskog nameštaja, tamo gde ja nikako nisam mogla detaljno da usisam i obrišem, a da pritom ne pomeram glomazni nameštaj! Metodički sistem navigacije, Smart Exploration 4.0, pokriva ceo vaš dom sa izvanrednom preciznošću.

Robot usisivač, Roventa, Roventa usisivač
foto: Promo

Sve što ja treba da se “pomučim” jeste da uđem u aplikaciju povezanu sa mojim robot usisivačem, I da mu dam zadatak, čak iako trenutno nisam kod kuće! Ako ste od onih koji uživaju da daju naredbe, evo vam savršenog sluge - Rowenta X-Plorer 60 robot usisivač reaguje i na glasovne komande!

Inače nije bučan, ali ako želite da bude potpuno tih i da ne ometa nikoga ni u čemu, imate opciju tihog rada u Eco režimu sa prigušenim zvukom.

Robot usisivač, Roventa, Roventa usisivač
foto: Promo

Nakon nekoliko meseci od kad sam ga dobila, sa sigurnošću mogu da kažem tri stvari:

1. Ovo je najbolji rođendanski poklon koji sam u životu dobila

2. Moj muž stvarno zna pametno da izabere

3. Rowenta robot X-plorer 60 robot usisivač je moj najbolji saveznik za besprekorno čist dom, i ni u ludilu ga ne bih menjala ni za šta na svetu!

A vi žene, uhvatite muža za ruku i pravac neki šoping centar. Ovog vikenda je crni petak, a prodavnice tehnike su spremile neverovatna sniženja i popuste. To se, između ostalog, odnosi i na ovaj fenomenalni uređaj koji maksimalo olakšava život. Verujte mi, ništa bolje nećete kupiti sebi!

Advertisement
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs