2 PUTA GODIŠNJE KUĆU TREBA OČISTITI OD PODA DO PLAFONA: Evo zašto je to važno

Maj je mesec kada treba da nabavite najboljeg saveznika u čišćenju, a Rowenta je najbolji i najjeftiniji izbor za sve nas.

Enterijer
Autor:
2 PUTA GODIŠNJE KUĆU TREBA OČISTITI OD PODA DO PLAFONA: Evo zašto je to važno
Foto: Shutterstock

Generalno čišćenje stana ili kuće mora da se sprovede dva puta godišnje. Jednom u proleće, a drugi put krajem jeseni. Oba ova čišćenja podrazumevaju da svoj dom "pretresete" od poda do plafona, da izbacite sve ono što vam je nepotrebno ili što vas guši, da raspremite sve ono što ostavljate "za kasnije", da vidite šta imate "za crne dane", a najvažnije je da shatite čuvate "zlu ne trebalo".

U obe ove varijante generalnog spremanja kuće ili stana, usisivač igra najvažniju ulogu. Usisivačem možete da očistite sva ona mesta kojih se potajno plašite, koja ne biste "ni u snu" pipnuli, kao što su prostori ispod ugaone, iza ormara, iznad kuhinje…. Zbog svega toga vam treba dobar usisivač koji vas u ovim situacijama nikad neće izneveriti i koji će uvek “hrabro” zaći u ona teško dostupna mesta na kojima ima svega i svačega.

Ako ne prepoznajte svoj usisivač kao jedan od hrabrih aparata koji bi bio kadar da prihvati tako težak izazov usisavanja šestomesečne prašine i paučine, onda je vreme da kupite neki od Rowenta usisivača, robota ili paročistača po znatno nižim cenama i to baš sada u maju, jer akcija traje do kraja meseca.

Rowenta
foto: Promo

Na vama je da prepoznate šta vam treba pa onda izaberete jedan od mnogobrojnih Rowenta usisivača koji imaju neverovatnu snagu usisavanja i sposobnost čišćenja i dezinfikovanja parom.

Znajući kroz koje muke prolaze ljudi kod jednog od generalnih čišćenja stanova, Rowenta je osmislila liniju proizvoda koja omogućava da se na brz i jednostavan način rešite alergena, mikroba i prašine.

Samo treba da se odlučite da li ćete kupiti štapni usisivač koji istovremeno usisiva I briše, ili ćete izabrati Rowenta robot usisivač koji će vredno raditi i usisavati dok ste vi na poslu.

A možete da izaberete i Rowenta paročistač koji snagom pare čisti svaki kutak vašeg doma, uklanjajući alergene i to bez hemikalija.

Maj je mesec kada treba da nabavite najboljeg saveznika u čišćenju, a Rowenta je najbolji i najjeftiniji izbor za sve nas.

Rowenta
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs