"ĆERKA MI JE UMIRALA, A OTAC JOJ NIJE HTEO DATI KRV" Bolna ispovest Hrvatice koju je muž ostavio i otišao s drugom ženom

Ispovest Hrvatice koju je muž ostavio i otišao sa drugom ženom tera suze na oči.

Porodica
Autor:
"ĆERKA MI JE UMIRALA, A OTAC JOJ NIJE HTEO DATI KRV" Bolna ispovest Hrvatice koju je muž ostavio i otišao s drugom ženom
Ispovest Hrvatice koju je muž ostavio i otišao sa drugom ženom, Foto: Shutterstock

Da bi na svet donele novi život, majke prolaze kroz razne faze koje nimalo nisu jednostavne. Ispovest jedne majke Marije o porođajnom iskustvu i golgoti kroz koju je prošla da bi rodila bebu, najbolje opisuje sa čime se sve jedna porodilja suočava.

Na jednoj Fejsbuk stranici "Mamine tajne, anonimne i javne" osvanula je ispovest koja je mnogima naterala suze na oči i podigla mnogo prašine u javnosti.

Mama i beba, Majka i beba, Beba, Novorođenče, Mama, Majka
foto: Shutterstock

– Imam devojčicu koja ide u prvi razred osnovne škole. Nažalost, otac je nikad nije priznao, niti ju je želeo videti. Dete je njegovo.

Ostavio me je još u trudnoći, a posle kratkog vremena upoznao je drugu ženu. S njom je dobio divnu devojčicu i ima novi život. Nikada mu nisam branila da viđa dete. Nekoliko sam ga puta pitala želi li sa svojim detetom ostvariti kontakt. Nije hteo. Dete nam je i obolelo, bila je u šok-sobi i na aparatima. Lekari su pristali pustiti ga jer je dete bilo u teškom stanju, ali ni tada nije hteo doći. Sve što sam radila radila sam za njeno dobro, a u njegov se brak nikad nisam mešala. No njegova mi je žena slala poruke, ali nisam se htela raspravljati i svađati.

Nekoliko puta poslao mi je poruku da ne želi izgubiti život koji ima i da mu je bolje ne remetiti sve što ima.

Zabolelo me je i neshvatljivo mi je da neko odbaci jedno dete, a prihvati drugo. Hvala Bogu, dete nam je sada zdravo, ali ne mogu verovati da postoji čovek koji čuje da mu dete umire i ne želi doći dati krv. Dete je inače retka krvna grupa, baš kao i njen otac koji je ne želi videti.

Upoznala sam nekoga ko je divan muž i otac mojem detetu, ćerka ga oslovljava s "tata", živimo zajedno. Ali kako postupiti s detetom, kako tako malenom biću reći pravu istinu? Na koji način? Što joj reći kad pita za pravog oca? Želim čuti još nečije mišljenje... - napisala je ta žena

U komentarima su joj pisali da je taj muškarac smeće, da je bolje da nije s njim. Pišu i da bi bilo dobro da ga mala uopšte ne upozna kad je takav jadnik koji vlastitom detetu ne želi dati krv. Uglavnom, poručuju joj da ga zaboravi i nastavi život s novim mužem i ne osvrće se više, prenosi Slobodna Dalmacija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs