ŽENA JE UBILA KOMŠIJU (77) NAKON ŠTO JE POKUŠAO DA OBLJUBI NJENOG SINA: "Svaka majka bi to uradila za svoje dete"

Sara Sends rešila je da uzme stvari u svoje ruke i tom prilikom ubila komšiju koji je seksusalno napastvovao njenin sina, ali i decu iz komšiluka

Porodica
21:56h Autor:
ŽENA JE UBILA KOMŠIJU (77) NAKON ŠTO JE POKUŠAO DA OBLJUBI NJENOG SINA: "Svaka majka bi to uradila za svoje dete"
Majka je ubila komšiju koji je seksualno uznemiravao njenog sina, Foto: Shutterstock Editorial / Profimedia

Britanka Sara Sends rešile je da stvar preuzme u svoje ruke nakon što je sredinom 2015. godine njen 77-godišnji komšija Majkl Plisted pokušao da obljubi njenog sina.

Sara je pre toga čula glasine da je uznemiravao druge dečake po ulici, ali kap je prelila čašu kada joj je prijateljica prenela da je napastvovao i njenog sina.

Situacija je dodatno eskalirala kada je Sarin sin rekao majci da je „čika Majkl“ pokušao da ga dodiruje i poljubi. Besna Sara je zapretila komšiji, ali on za to nije mario i nastavio je da uznemirava decu.

Sara je Ubila Komšiju koji je zlostavljao njeno dete
Sara je Ubila Komšiju koji je zlostavljao njeno detefoto: : Metropolitan Police / PA Images / Profimedia

Nedugo zatim sin joj se poverio da ga je Majkl jurio po kraju uz reči da će kad tad biti njegov. Sara je odlučila da reaguje, uzela je kuhinjski nož, otišla na njegova vrata i izbola ga nasmrt.

Sara Sends iz Londona dobila je tri i po godine zatvora, a ne više, samo zahvaljujući činjenici da su u njenu odbranu stale mnoge majke iz kraja koje su prijavljivale seksualna uznemiravanja Plisteda prema njihovim sinovima.

Za nekoliko meseci isteći će još tri i po godine uslovne kazne Sendsovoj, pa će i zvanično moći da odahne. Iako je još od početka 2019. godine na slobodi, kaže da joj ni danas nije lako zbog odluke da ubije čoveka, ali smatra da je to bio pravi potez. Pored toga, ispričala je i šta joj se još dogodilo čim je izašla na slobodu.

– Majke iz kraja priredile su mi nezaboravni doček. Smatrajući da sam heroj čitavog kraja i zaštitnik dece, kao i da sam se žrtvovala u ime svih njih, a za dobrobit dece, poručile su mi da će mi biti doživotno zahvalne. Bila sam ganuta. Ništa lepše nisam doživela, ispričala je Sara za portal San.

Kako je jednom prilikom naglasila ona je uradila ono što bi svaka majka uradila za svoje dete, a takođe je istakla da se danas ne kaje zbog ubistva.

– Jako dugo smo svi znali za komšiju da je čudan. Trebalo nam je samo da imamo neke dokaze kako bismo ga obeležili kao pedofila. Na sreću, nijedno dete nije fizički povredio ili seksualno napastvovao, ali išlo je ka tome. Bilo je pitanje sata, dana, nedelje kada bi silovao nekoga. Možda je to i uradio, a da niko nikad nije saznao. Pitala sam se u zatvoru da li je to možda istina. Znam da sam uradila lošu stvar, ali nisam loša osoba. Svoje vreme sam odležala, vreme je za novi život koji i živim već dve godine sa sinom, zaključila je Sara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs