DOKTOR SE*SUALNI PREDATOR: Na prvi pogled on je FRAJER, a na poslu nisu mogli da žive od njegovih POREMEĆENIH navika

Doktor se služio sramnim izgovorima kako bi pridobio sažaljenje kod žena koje bi kasnije iskorišćavao.

Lifestyle
12:56h Autor:
DOKTOR SE*SUALNI PREDATOR: Na prvi pogled on je FRAJER, a na poslu nisu mogli da žive od njegovih POREMEĆENIH navika
Lekar koji je svoju radnicu prisiljavao na odnose., Foto: Printscreen/facebook

Doktor Tomas Pilmer koji je svoje obrazovanje stekao na prestižnom Kembridžu imao je intimne odnose u svojoj ordinaciji opšte medicinske prakse. Prijavilo ga je najmanje šest žena, među kojima je i njegova bivša radnica koju je prisiljavao na odnose.

Saznalo se koje sramne metode je koristio da bi se viđao sa više žena- lagao je da su njegovi članovi porodice bolesni kako bi ih ubedio da odu na sastanak, rečeno je na sudu.

Sa dve žene koje je upoznao preko aplikacija za upoznavanje, imao je odnose u svojoj oridinaciji tokom radnog vremena. Slao je fotografije svojih genitalija ženama a te slike su napravljene na radnom mestu.

jednoj ženi je čak i pretio: "Znam gde živiš, prerezaću ti grkljan ako me prijaviš Opštem lekarskom veću".

Na sudu se saznalo da je lekar lagao da su mu majka i brat bolesni kako bi izbegao susret sa jednom ženom, a video se sa drugom. Kako bi bio što uverljiviji, slao bi slike muškarca na bolničkom krevetu tvrdeći da je reč o njegovom bratu.

Lekar je vezu sa ženom koja je radila u njegovoj ordinaciji počeo "aluzijama o čokoladnom zecu", a 2018. joj je pokazao snimak svog seksa sa drugom ženom. Pokušao je da je poljubi i dodrine, a znao je da uđe u prostoriju gde je obavljala posao, sa raskopčanim pantalonama. Odbijala je njegovo "udvaranje", ali je on nastavljao sa flertom.

"Sve je bilo potpuno izmišljeno. On je uverljiv u svojim konstantnim lažima", rekao je Mark Monahan, koji je predstavio slučaj sudu u ime Opšteg lekarskog veća.

Monahan je naglasio da je Pilmer znao da je njegova koleginica ranjiva i da je zloupotrebio svoj položaj. Na sudu je rečeno da ga je ona više puta zatekla kako ima intimne odnose, i da joj je neretko slao eksplicitne snimke, što je i on priznao. Kako piše The Sun, on joj je slao 197 slika i snimaka seksa sa drugim ženama.

Seksualno uznemiravanje dešavalo se na "nedeljnom nivou", optuženi lekar kaže da je sve bilo sporazumno. Žena koja ga je prijavila zlostavljanje, plašila se da to uradi ranije iz straha da ona ne bude okrivljena za sve.

Isplivali su brojni jezivi detalji, a među njima je i to da je Pilemer "grlio i vodio koleginicu u svoju ordinaciju da bi je razveselio" kada je bila "vidno uznemirena", a onda je stavljao ruke na njene genitalije.

Pilmer je jednu ženu upoznao preko aplikacije za upoznavanje 2019. Odveo ju je zatim u ordinaciju, skuvao čaj, zaključao vrata i imao seks sa njom. Kako je rekao, njoj je bilo neprijatno jer je čula kako ljudi prolaze ispred te prostorije.

Na internetu je upoznao još jednu ženu, sa kojom je 2018. bio na Vimbldonu. Da bi mogao da se viđa i da drugom ženom, govorio joj je da je njegova majka doživela nekoliko moždanih udara i da mora da je vodi na rehablitaciju. On je čak upoznao roditelje žene koju je na taj način obmanjivao.

Ta žena je sudu predstvaljena kao gospođica D, ona je dve godine bila u vezi sa doktorom, a 2020. počela je da sumnja u njegovo "distancirano ponašanje". Lekar ju je zatim pozvao u svoju ordinaciju gde su imali odnose tokom radnog vremena. Nastavio je da bude "pažljiv prema njoj", a već je živeo sa gospođicom D. koju je sreo 2019. godine. Gospođici D je pričao da mu je brat bolestan da bi mogao da se viđa sa još jednom ženom.

Peta žena koju je takođe upoznao na stranici za upoznavanje pre dve godine, rekla je da joj je slao fotografije svojih genitalija koje je pravio na poslu. Proces je u toku, prenosi Žena.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs