VIŠE NIKAD NEĆETE UZETI METLU I BRISKA U RUKE: Evo kako da očistite ceo dom od poda do plafona za tili čas!

Konačno možemo da očistimo celu kuću, a da se pritom ne umorimo, ne saginjemo i ne nerviramo

Enterijer
11:26h Autor:
VIŠE NIKAD NEĆETE UZETI METLU I BRISKA U RUKE: Evo kako da očistite ceo dom od poda do plafona za tili čas!
Foto: Promo

Čišćenje doma spada u jedan od najomraženijih i najdosadnijih, ali i obaveznih kućnih poslova. Svi znamo da je čistoća pola zdravlja i da nam prašina i nečistoće koje se zavuku u svaki milimetar doma uopšte nisu potrebne. Blistavo čist dom definitvno je san svakog čoveka, jer nema ništa lepše nego pogledati podove koji sijaju, nameštaj bez ijedne mrvice, ćoškove bez ijedne čestice nečistoće…

Ipak, kada pomislimo na blistavu čistoću, pomislimo i na bezbroj sredstava i alata za čišćenje. Kofe s vodom, mokre krpe, klečanje, čučanje, pajalica, metla, brisko… Plus isparenja hemikalija koje udišemo dok čistimo dom. Sada je sa time gotovo – pronašli smo način kako da detaljno očistimo celu kuću, od poda do plafona, uključljujući svaki ćošak, čak i onaj najnedostupniji!

Kada kažemo “detaljno očistimo”, mislimo na istovremeno usisavanje svake čestice prašine i brisanje svakog eventualnog traga prljavštine koji je mogao da ostane na nekoj površini.

Advertisement
Rowenta usisivač
foto: Promo

Predstavljamo vam Rowenta X-Force Flex 11.60, bežični usisivač kreiran za ekstremno dobro iskustvo čišćenja! Ovaj uređaj jedinstven je po tome što na najbolji način objedinjuje nove tehnologije I multifunkcionalni dizajn.

Sa Rowenta X-Force bežičnim usisivačem u jednom potezu i brišete i usisavate, i uklanjate prašinu sa teško dostupnih mesta, uključujući i uzane prostore ispod i iza nameštaja, čak i sa plafona.

Rowenta usisivač
foto: Promo

Ovaj moćni usisivač sa razlogom nosi epitet najboljeg u klasi, jer skuplja baš sve, od najsitnijih, oku nevidljivih čestica prašine do mrvica od hrane i upornih dlaka kućnih ljubimaca koje se kače bukvalno svuda. Sa Rowenta X-Force bežičnim usisivačem možete da čistite baš sve površine, od podova do nameštaja, ćoškova i plafona, zahvaljujući specijalnim nastavcima koji se lako menjaju i prilagođavaju vašim potrebama.

Sa njim ne morate da brinete ni o dužini kabla ni da menjate utičnicu – Rowenta X-Force je bežični usisivač koji radi na snažnu bateriju, koja može da radi neprekidno i do 45 minuta.

Specijalna Flex tehnologija pomaže da očistite nedostupne površine i do 4 puta dalje (na primer, ispod niskog nameštaja), i to bez saginjanja.

Rowenta usisivač
foto: Promo

Za savršen, blistavi kraj čišćenja, tu je Aqua Head dodatak uz koji istovremeno brišete i usisavate podove u jednom potezu i tako dvostruko štedite vreme. Posebna četka ukloniće svaku dlačicu koji kućni ljubimci ostavljaju za sobom.

Sve što usisvač želite da radi, ispratite na malom kontrolnom ekranu preko kojeg podešavate jedan od tri napredna režima rada, u zavisnosti od toga koliko je površina za čišćenje zaprljana, i kontrolišete snagu usisivača koja vam je u tom trenutku potrebna. Takođe, ekrančić pokazuje i koliko je snage usisivaču ostalo, odnosno koliko baterija još može da izdrži.

Rowenta X-Force bežični usisvač je mali, ali neverovatno moćan pomagač koji je potreban svakom domu, ako želite da u njemu vlada apsolutna čistoća.

Kad je okolina u kojoj živimo čista, samim tim je i zdravija, a ako i vi želite da vam dom blista, a da se pritom ne mučite i ne koristite deset različitih alatki, neka Rowenta X-Force bežični usisivač što pre postane i vaš nezamenljiv saveznik za čistoću!

Rowenta usisivač
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs