SPAS ZA SVAKU ŽENU

Besprekorno čista kuća za par minuta: Na ovaj način ćete u jednom potezu ukloniti svu nečistoću iz doma!

Sigurni smo da brisanje prašine, usisavanje i brisanje podova nikome nije omiljena stavka u gustom rasporedu sređivanja kuće.

Enterijer
Autor:
Besprekorno čista kuća za par minuta: Na ovaj način ćete u jednom potezu ukloniti svu nečistoću iz doma!
Foto: Promo

Koliko god da pazimo i vodimo računa, gotovo svakog dana je potrebno usisavati kuću. Mrve lako nađu put do poda, a dovoljno je da samo jednom prošetamo obuveni kućom i podovi su ponovo prljavi. Oni koji imaju kućne ljubimce dobro znaju koliko je naporno održavati nameštaj i podove čistim, a naročito u zimskom i jesenjem periodu kada im dlaka više opada.

foto: Promo

Međutim, postoji rešenje koji će sređivanje doma učiniti mnogo lakšim i bržim. Kompanija Philips je napravila fenomenalan usisivač koji u jednom potezu usisava podove, čisti nameštaj, ali ima i sposobnost mokrog brisanja. Pored toga lako čisti i teško dostupna mesta, a ujedno može da se koristi i kao ručni usisivač, pa će održavanje čistoće u kući biti na visokom nivou.

Čišćenje sa Philips PowerPro Aqua 3u1 usisivačem je praktično jer je bežičan, a vrlo je lak i za odlaganje jer je samostojeći i može se vrlo lako odložiti na bilo koje mesto.

PowerPro Aqua 3u1 usisivač ima moćnu PowerCyclone tehnologiju sa ventilatorom koji se rotira brzinom od 300 kilometara na čas zahvaljujući čemu usisava i najsitniju prašinu. Osim toga, ovaj usisivač ima tehnologiju višeslojnog filtera, koji uklanja više od 95% čestica poput dlaka, polena i drugih alergena.

Dodatni plus i ono što će vam se sigurno dopasti je činjenica da PowerPro Aqua 3u1 nema kesu u kojoj se prašina i nečistoća skladišti već sprecijalnu posudu koja se prazni brzo i lako.

Više nećete imati potrebu da nakon usisavanja ribate pod jer Philips PowerPro Aqua 3u1 ima i sposobnot mokrog brisanja – rezervoar za vodu kapaciteta 200 ml i mop sistem omogućavaju brisanje podova do 50 kvadratnih metara u jednom usisavanju. Nakupljanje i dalje raznošenje prljavštine je isključeno jer se krpe od mikrofibera lako skidaju i peru u mašini.

Philips PowerPro Aqua 3u1 ima i TriActive turbo usisni nastavak sa motornom četkom koja je idealna za uklanjanje dlaka iz tepiha.

Philips PowerPro Aqua 3u1 bežični usisivač je spas za brzinsko svakodnevno čišćenje svakog kutka vašeg doma, i zato je bez dileme saveznik broj 1 za higijenu i čistoću!

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs