Spas za svaku ženu

Tip top sređena kuća u jednom potezu: Kako da za tili čas podovi, nameštaj i tepisi zablistaju!

Koliko god vodili računa, nekako sve i svašta završi na podu i nameštaju

Enterijer
12:32h Autor:
Tip top sređena kuća u jednom potezu: Kako da za tili čas podovi, nameštaj i tepisi zablistaju!
Foto: Promo

Čišćenje kuće je mnogima zamoran i dosadan, ali neizostavan svakodnevni posao. Možda ne morate svakog dana da perete prozore ili pajate paučinu, ali retko koji dom nema potrebu za bar jednim usisavanjem u toku dana.

Koliko god vodili računa, nekako sve i svašta završi na podu – od prašine koja neprestano pada, ne znamo više ni odakle, do mrvica hrane, slučajno prosutog soka ili vode, dlaka koje kućni ljubimci ostavljaju svuda za sobom, prljavštine sa obuće koju nismo izuli jer smo se samo na trenutak vratili u kuću po nešto što smo zaboravili…

Tako nam usisavanje tepiha ili brisanje parketa postaje svakodnevna obaveza, koja nam čuva zdravlje, ali i čini da se osećamo bolje u svom besprekorno čistom domu. Ali, ko će svaki čas da vuče težak usisvač preko celog stana, da razvlači kabl po celoj prostoriji, a potom i da briše pod mokrom krpom, zatim čeka da se osuši…

Uopšte ne treba to da radite – upoznajte najboljeg saveznika za čistoću doma i brzinsko sređivanje čak i teško dostupnih mesta - Philips PowerPro Aqua bežični 3u1 usisivač!

foto: Promo

Philips PowerPro Aqua 3u1 su jedinstveni usisvači za čišćenje podova i nameštaja, koji ujedno služe i kao ručni usisivač za praktično čišćenje čak i teško dostupnih mesta!

Moćna PowerCyclone tehnologija sa ventilatorom koji rotira na brzinom do 300 kilometara na čas usisaće svaku česticu prašine, kao i 95 odsto dlaka i oku nevidljivih alergena, ali i do 99,7% bakterija na tvrdim podovima. Da stvar bude još bolja, Philips PowerPro Aqua 3u1 usisivač nema kesu koju treba da skidate i gušite se u oblaku nakupljene prašine dok je praznite, već ima specijalnu posudu koja se prazni brzo i lako.

Osim toga, Philips PowerPro Aqua 3u1 vam dvostruko štedi vreme, jer ovaj fenomenalni usisivač ima i sposobnost mokrog brisanja – rezervoar za vodu kapaciteta 200 ml i mop sistem omogućavaju brisanje podova do 5o kvadratnih metara u jednom usisavanju. Što je još bolje, krpice od mikrofibera koje se ovom prilikom koriste mogu da se skidaju i peru u mašini, pa je nakupljanje i dalje raznošenje nakupljenih nečistoća isključeno.

Nema više muke ni sa kablovima - Philips PowerPro Aqua 3u1 je bežičan, a lak je za odlaganje i čuvanje, jer je samostojeći i može se držati bilo gde.

Kako bi vam svakodnevno usisavanje nameštaja, tepiha, podova i teško dostupnih mesta bilo dodatno olakšano, Philips PowerPro Aqua 3u1 ima i TriActive turbo usisni nastavak sa motornom četkom, uz pomoć kojeg će baš svaki kutak vašeg doma zablistati do savršenstva.

foto: Promo

Philips PowerPro Aqua 3u1 bežični usisivač menja sve uređaje i alatke koje imate za čišćenje, i baš zato je on vaš novi saveznik broj 1 za svakodnevno, brzinsko čišćenje i vrhunsku higijenu vašeg doma!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs